Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem taka durna

jestem taka durna

Polecane posty

Gość jestem taka durna

zaczne moze od tego ze jeste z mym lubym od 4 miesiecy. on mieszka jeszcze w rodzinnym domu w ktorym sa dosc jasno wyznaczone zasady dotyczace nocowania partnerow dzieci czyli zwyczajnie ani ja ani chlopak jego siostry tam nie nocujemy i jest ok bo i tak mieszkamy od siebie niecaly kilometr a on prawie kazda noc spedza u mnie. przedwczoraj sie rozchorowal, wczoraj juz nie mogl nocowac u mnie mial spac dzis ale dzis nie moze bo jest chory a poniewaz jego mama jest lekarka powiedziala mu wyraznie, ze ma siedziec w lozku. moj chlopak napisal do mnie ze nie moze przyjsc i powiedzial, ze moze po mnie przyjechac i mozemy u niego poogladac filmy. a ja durna strzelilam focha ze nie chce i ze mozemy sie spotkac we srode w pracy. wiem, ze to brzmi dziecinnie teraz do piero to widze ale tak sie wkurwilam bo mialam nadzieje ze dzis zostanie u mnie i poniewaz jutro oboje mamy wolne zostaniemy dluzej w lozku a tu buba i nici z tego. ale na chuj strzelama tego focha

po ile wy macie lat że przez takie pierdoły sie obrażacie na siebie? Przecież nie przypedałuje do ciebie z aspiryna w jednym ręku a z termometrem w drugiej tylko dlatego że jutro macie wolne ;/

Gość kikoo
skroc o polowe i dodaj kropki bio czytac sie nie da ;/

Zastanawia mnie czemu jego rodzice tak się zachowują. Może strzegą cnoty synka bo myślą że u Ciebie tylko oglądacie filmy ;P A skoro nie jest obłożnie chory to może ruszyć tyłek. Przy Tobie pewnie "wypoci" chorobę ;)

Gość przynajmniej sie nie nudzisz
zawsze mnie fascynowaly kobiety takie jak autorka :) niesamowita wrecz umiejetnosc robienia wielkiego problemu z niczego :) widocznie sa ludzie ktorzy malo maja problemow i czuja silna potrzebe komplikowania wszystkiego naokolo :O

a może autorka poprostu chce mieć swojego faceta przy sobie. Matko jak ludzie potrafią każdy problem ocenić z góry ;/ A do autorki: Masz poprostu chłopa leniwca ;)

Daj spokój. Bliźniaki syjamskie z Was, że zawsze musicie być obok siebie, robić to samo? Chłopak chory, to Ty mogłabyś go odwiedzić, skoro mieszka tak blisko.

Gość ciemny...
26 lat a zachowania gimnazjalistki. Facet nie jest twoja własnością, wbij to sobie to swojego *********

Gość gtyhtaaa
moge powiedzieć tylko jedno. jesteś emocjonalną 13latką :o:o:o żal mi takich ludzi on jest chory idiotko, rusz dupsko i idź do niego ;/

Gość fsdfsddf
Skądś to znam... Bo mama kazała zostać w łóżku, bo dla taty trzeba pomóc rano, to u mnie nie przenocuje. Bo trzeba podwórko odśnieżyć, bo rodzicom w remoncie pomóc, to się nie spotkamy 3ci dzień z rzędu. Dla mnei było logiczne, że zależy mi na tym, żeby jak najwięcej nocy i czasu spędzać ze sobą i, że bynajmniej wesoło mi nie jest, kiedy znowu nie możemy. Więc denerowałam się, strzelałam fochy. I wyszłan na najgorszą, niedojrzałą, szukającą dziury w całym. Rzucił mnie, obrzucił obelgami na koniec. A ja czułam się winna. A teraz już wiem, że dobrze się stało. I, że nie dałabym rady tego znosić, nawet gdybym miała anielską cierpliwość. A on się zachował jak gówniarz zwalając całą winę na mnie.