Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti te ty tu

Cieniowałaś sobie kiedyś włosy na własną rękę albo z pomocą koleżanki, która nie

Polecane posty

Gość ti te ty tu

zna się na tym za bardzo?

Gość ja wczoraj
sama przed lustrem:)

Gość dariaqw
ja sobie cieniuje, biore warstwy- skrecam i scianam :] ale mam lekko falowane wlosy, wiec moge sobie na to pozwolic. Poszukaj filmkow na youtube, tam czesto sa instrukcje jak to robic

Gość ja już ktorys raz
z kolei sama sobie cieniuje włosy i musze przyznac, ze lepiej mi sie układają niż jak robilam to u fryzjerki.:p

Gość ti te ty tu
o, to super :) bo ja właśnie dzisiaj planuję :) tylko, że ja mam proste włosy. Ale cieniujecie warstwami czy po prostu "jak leci" końcówki?

Gość kooobra
warstwami zawsze

Gość ti te ty tu
aha... a tę warstwę z przodu zostawić torchę krótszą, tak? może wiecie jak zrobić pazurki? :) przepraszam za takie pytania, ale po prostu się na tym nie za bardzo znam... :) mam takie nożyczki z ząbkami do cieniowania.

ROZUMIEM ZE CHODZI CI O WLOSY NA CIPIE? TAK.. OWSZEM. WZIELAM pile i jebałam ale przez przypadek ujebałam lechtaczke i teraz nie czuje nic. ale teraz juz ide z tym do mojej kolezanki ktora wlasnie mi pomaga i razem sobie obcinamy i jest ok a ona tez juz straciła czucie bo jej ujebałam kawałek watroby ale nie przejmuj sie ta reka co jej odgryzłam to tez jej odrosnie

Gość ti te ty tu
bardzo dziękuję za radę:)