Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia1911

smutne ///ach ci faceci

Polecane posty

podMam swój przykład ;;/ zaczął pisać na kom. mieszkał w tej samej miejscowości ale go nie znałam tylko z wizienia nr wziął od kolesia z którym się nie lubiłam a nawet dostał po gębie odemnie zrobił mi nadzieje pisaliśmy było fajnie pierwszy raz czułam że wyjdzie z nim naprawde si bujnełam spotkaloiśmy się było super choś nie obmacywałam się z nim bo nie chciałam wyjśc na łatwą no nie... i pissaliśmy dzwonił do mnie i kochanie kotku misiu i na co to wszystko?? słodził mi tak że normalnie głowa mała tyle obietnic słów że warto się o mnie starać i że będzie to robił itp a potem poprostu z dnia na dzień przestał się odzywać i nawiązał kontak po 2 tyg... i podał głupią śpiewke niby powód i ja była,m tak ucieszona że uwierzyłam i obiecał że odezw8ie się niedługo.. czekałam i czekałam i się nie doczejkałam... zobaczyłam go na pewnym festynie on ucieszony patrzył się cały czas uśmmiechał i na drugi dzień dzwonił 2x tylko że nie mogłam odebtać a on już nie dodzwonił.... a dodam że mówił że on się nie bawi dzieczynami bo je szanuje i co??? dlaczego zrobił nadzie rozkochał i co?? on tak poprostu zapomniał?? niech mi ktoś wytłumaczy???