Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia1911

dlaczego przestał???

Polecane posty

pisał mówił że kocha a potem jak gdyby nigdy nic z nia na dzień zamilkł ani telefon ani spotkania a ja nie chce sie narzucac i tak od 2 miesiecy trwam w niewiedzy czy to ma sens choć dzwonił miesiąc temu i się tłóumaczył i miał się odezwać i nic

tak ciężko ci napisać do niego ?Może on czeka wlaśnie na ciebie?Rozważ i zrób ,jak ci serducho podpowiada ,mam podobną sytuacje

nie napisze bo bje się że mnie spławi oj jest dużo starszy i może poprostu pomyślał że za młoda dla niego

robisz z igły widły,a może to jemu nie wypada zbyt naciskac .Mowisz ,że dużo starszy ,być może tak jest.Nie mam pojęcia w czym masz problem .Co wypada młodej osobie,nie koniecznie wypada starszej,rozważ to

mam podobna sytuacje,tylko z tym ,że to ja czekam na maleńki znak i wszystko wskazuje na to,że się nie doczekam .Nie myślałem ,źe to czekanie może być aż takie trudne ,przestaje żyć

mam podobna sytuacje,tylko z tym ,że to ja czekam na maleńki znak i wszystko wskazuje na to,że się nie doczekam .Nie myślałem ,źe to czekanie może być aż takie trudne ,przestaje żyć