Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asziaad4

Niesmialosc, zwiazek, błąd

Polecane posty

Gość asziaad4

Czy jest wsród Was ktoś kto przez własną nieśmiałość bądź mówienie i robienie tego czego sie nie chcialo a jednak samo jakos tak wychofzilo, ze wlasnie mowimy badz robimy cos niby wbrew sobie .... czy ktos z Was przez to zepsuł znajomość, która tak pięknie mogla sie rozwinac? Podajcie konkretne przypadki....I jak sobie z tym radzic?

Gość peblok
Ty zadajesz pytanie, Ty masz problem, więc to Ty powinnaś podać "konkretny przypadek" - czyli swój przypadek. Wtedy ewentualnie możesz uzyskać odpowiedź na pytanie, jak sobie z tym radzić.

Gość asziaad4
konkretny przypadk w moim wydaniu...pfff...bylo ich sporo..zawsze jakies glupstwo palnelam na spotkaniu, albo udawalam jakas niedostepna, tak jak bym sie bala zaangazowac a tak naprawde bylo inaczej...za kazdym razem robie ten sam błąd i za kazdym razem mówie, ze to juz po raz ostatni, ale to juz taki chyba mechaniczne zachowanie ;/

Gość skarabełusz
Moim zdaniem największym problemem kobiet jest to, że sobie lubią wmawiać, że jakieś zachowanie jest u nich "mechaniczne", że jakiś odruch jest "naturalny", że mają jakieś urazy, przeżyły zawód i są nieufne itp itd... Ogólnie każda kobieta uwielbia z siebie robić ofiarę ze skrzywioną psychiką, bo tak można usprawiediliwić się w wielu sytuacjach. PRACUJ NAD SOBĄ. Głupstwo może palnąć każdy, normalny facet chyba nie stwierdzi od razu, że jesteś nienormalna (tzn też zależy co to za głupstwo). A udawanie niedostępnej... no kurczę, nie możesz po prostu nie udawać niedostępnej?

Gość anettt1134
Hmmm...no chce sie niby jakos otworzyc, ale po spotkaniu prawie zawsze mi mówia cos typu ; "w sms-ach, na gg to jestes wygadana a w realu to taka cicha myszka"...ale ja nie chce wlasnie byc tak postrzegana!

Gość She83
to zawsze mozesz ich uprzedzic na gg ze z natury jestes bardziej niesmiala

Gość mlkmmm
ja tak mam ale jestem piękna i jakos mi to wybaczają a później sie już oswajam i jestem normalna ;)

Gość arekks86
tak, tylko czasem czlowiek zanim sie rozkreci to tamten sobie juz drugiej szukaa....

Gość no wiecie co to 123
a ja mysle, ze za duzo kobiet nieprawidłowo pojmuje zachowania panów jesli facetowi zalezy to twoje zachowanie nie ma nic do tego wmawiaj sobie wmawiaj, zawsze lepiej mysleć - nie jesteśm z tym pieknym Joziem, bo zachowalam się głupio, niz -Jozio mnie nie pragnie

Gość wujek_dobra_rada
jak sobie z tym radzić ? przeprosić i powiedzieć co było nie tak bez tego nic sie nie zmieni.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
\"jesli facetowi zalezy to twoje zachowanie nie ma nic do tego\" gówno prawda czasami sie przez to odechciewa

Gość alfff
właśnie, to co sie mówi ma bardzo duży wpływ na to jak nas chlopak spostrzeze i jak zobaczy jakas skrepowana laske to se siana da!!!