Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Kto usuwa moje tematy ? I dlaczego ?

Polecane posty

Mój temat o nacinaniu w trakcie seksu był jak najbardziej związany z życiem erotycznym, a mimo to dwukrotnie został usunięty. Ludzie mają różne fantazje erotyczne. Ja akurat fantazjuję o nacinaniu kobiety w trakcie sekszenia.

Gość Szatanie Panie mój
natnij se mózg

Punkt drugi regulaminu: 2. Zakładając temat, wybierz właściwy dział. Pomyśl nad tym by sformułować go tak, by zainteresował szersze grono użytkowników. Im więcej ludzi weźmie udział w dyskusji czy rozmowie, tym będą one ciekawsze a dyskusja pełniejsza. Temat jak najbardziej znalazł się w odpowiednim dziale. I staram się przybliżyć ten temat, aby zachęcić do dyskusji.

No to już masz ciepło. dawno już nie widziałem "Pani Cenzor" w akcji. Masz talent chłopcze, chociaż tematy masz przeciętnie wymuszone.

Gość makunia niunia
Florek pogódź się z tym,że tych Twoich bredni nawet moderatorzy mają dosyć :O

9. Przed wysłaniem wypowiedzi zastanów się, czy wnosi ona cokolwiek do dyskusji, czy nie odbiega od tematu, czy inni użytkownicy nie poczują się dotknięci. 10. Treści sprzeczne z prawem polskim będą usuwane. W tym zawiera się m.in. pedofilia, zoofilia, nawoływanie do nienawiści, lżenie, pomówienia, podszywanie się i podawanie personaliów osób trzecich bez ich zgody itd.

Gość sadysta z ciebie

Ad. punkt 9 - Dyskusję dopiero próbuję wywołać, ale trudno to zrobić gdy pojawiają się wypowiedzi takie jak "natnij se mózg". Ad. punkt 10 - Nie naruszam tego punktu. Zgodnie z polskim prawem mogę naruszyć cudze dobro (tu: nietykalność osobistą) pod warunkiem zgody dysponenta tego dobra.

Gość ponury rajtar
Dzięuję Pani Cenzor bardzo. Ten typ nie powinien pisac. Życzę miłej pracy.

Gość kafanataria
co to lżenie

Zatem - w ramach tematu - fantazjuję o tym aby uprawiając z kobietą seks w pozycji "na pieska", delikatnie naciąć jej skórę na barkach. Oczywiście wcześniej zapytam ją czy się na to zgadza (zgoda musi być wyraźna). Będę ciął powoli i płytko.

Gość wez zyletke i
pochlastaj sie sam ty perfidny zboku