Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewuniaaa

doradzcie

Polecane posty

hej moj kochany wlasnie wyjechal na tydz :( wroci w niedziele ,no i wlasnie chcialabym mu jakas niespodzianke zrobic iiiiiiiiiiiiiiiii bardzo podniecic jakis zajebisty sex:) moze wypiszecie jak wyscie zrobili ? zeby mu bylo zajebiscie i mile zaskoczony byl :) dzieki za kazdy normalny wpis:D

Zaproś swoją mamę/jego teściową do trójkąta - z pewnością będzie niesamowicie zaskoczony :classic_cool: p.s. mam nadzieje, że ten wpis kwalifikuje się do normalnych :classic_cool: p.p.s. niesamowicie gardze ludźmi, którym brakuje wyobraźni tak bardzo, że proszą na jakims forum o porady w sprawie urozmaicenia swojego pożycia...:O 🖐️

Gość Tyssssska
Moze jakias kolacja, swiece, seksi stroj?

Gość zezowaty zenek
zapros kolezanke..

no dzieki za wpisy ale moja wyobraznia juz sie wykonczyla:( uwielbiam eksperymentowac :) tylko juz nie mam pomyslu no :D dlatego tak ´sie tutaj chcialam doradzic ... kolacja swiece wino tez juz bylo :D pomysly wyczerpane :(

tydz to malo bywala juz wiekasza rozlaka a chcialam go i siebie zadowolic czy to zbrodnia napisac tu ?

"uwielbiam eksperymentować" i "moja wyobraźnia się skończyła" to jakoś tak kiepsko współbrzmi :D Zakładam, że twoje "eksperymenty" skończyły sie na truskawkach i bitej śmietanie z tubki? :D :D 🖐️

Gość 987654321
zrób wypad na tajemniczą randkę z nieznajomym, ewentualnie poznanym na kafe. Podniesiesz mu adrenalinę na 100 % . A wiesz jaki potem będzie sex?

Gość Imbir____
Włóż czarny skórzany kostium, maskę skórzana na twarz, do tego pejczyk, wysokie obcasy.... a stary wróci i zapyta: 'Gdzie mój obiad, Batmanie?"

a co w tym dziwnego ze lubialam eksperymentowac :P ie cierpie nudy no chyba ze ty taki jestes hahahaha lozko na bozego :P

Taa, i pewnie przerobiliście już wszystkie mozliwe zabawy, i teraz w ramach poszukiwań skierowałaś się po poradę na kafe...:O 🖐️ Widać jesteście parą nudziarzy i wielkim przełomem było dla was wyjście spod kołderki i zapalenie światła w sypialni :classic_cool: 🖐️ Bo ludziom z fantazją nigdy nie brakuje pomysłów 🖐️

Gość facet na wyjeżdzie
ja bym proponował anal z finiszem w srodku to was napewno zaspokoi

dyskertny smyracz hahaa :D chodzilo mi o to zeby go mile zaskoczyc ,jeju co w tym zlego? od tego jest forum ,zeby zapytac :) nie musisz odp i nie jestesmy nudziarzami

Gość KrólKarol
ech...mam wspaniałe wspomnienia z Ewunia;-p