Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna2_0

Nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

Witam wszystkich Jestem 20 letnią kobietą (mającą cudownego prawie rocznego synka),zawsze miałam duże powodzenie u płci przeciwnej , w pewnym momencie bardzo sie zakochałam w ojcu mojego syna,miłość w pełni była odwzajemniona,dużo wyjeżdżalismy,ogólnie mnóstwo czasu ze sobą spędzaliśmy,po roku zaszłam w ciąże oboje chcieliśmy tego dziecko. Okres ciąży przeszłam rewelacyjnie,moj mężczyzna bardzo dbał o mnie do momentu porodu... jak wróciłam ze szpitala z naszym synkiem do domu to jeszcze przez miesiąc było normalnie, i nagle wszystko sie zawaliło: mój mężczyzna przestał praktycznie ze mną sypiać,o wszystko ma pretensje,czasem mówi,że nie wie czego chce i czy mnie kocha z kolei za kilka dni mówi ze kocha nad życie, zaczął bardzo dużo wyjeżdżać służbowo i wtedy wyłącza telefon itp. Nie umiem sie odnależć w tej sytuacji,ponieważ kocham Go nad życie i jest ojcem mojego synka... Czy ktoś umie mi pomóc i racjonalnie wytłumaczyć jego zachowanie??

Gość jak nic poznal kogos innego
bez dzieci :O przykro mi i jeszcze ten telefon :O

Gość dzieci wcale nie sa zle
coz razem z dzieckiem skonczyla sie beztroska, ktorej jak widac mu brakuje. jesli duzo wyjezdza i wylacza wtedy tel to niestety mozesz zaczac sie martwic, ze z kims sie w tym czasie widuje. byc moze przestalas byc dla niego atrakcyjna po ciazy. najlepiej jak z nim o tym porozmawiasz.

Gość 987654321
chyba nie dorosłaś do bycia żoną. Nic nie dzieje siebez przyczny. Pamiętaj o tym.

Gość tezmlodamamaa
pierdolenie na moje facet to jakas kuciapa ,podejrzewam ze cie zdradza ile ma lat?

Gość no wiecie co to 123
my byliśmy po ślubie i gdy urodzila sie córeczka zachowywal sie podobnie mysle , że to strach przed zmianami i nieświadoma zazdrosć o dziecko faceci chca być zawsze w centrum uwagi mi pomogło zaprzęgniecie go do roboty

Gość moj sie nigdy tak nie zachowyw
al dbal o nas i dbba ,jessoo co za facet

Gość no wiecie co to 123
moj .....to się ciesz, nie znaczy to jednak ,że jest lepszy od jej fa ceta