Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

tak jak pisza dziewczyny musisz wyluzowacja starałam sieokolo roku i zaszłam w tym cyklu gdzie sie tego nie spodziewałam bo kochalismy sie tylko kilka razy nie jak przedtem co 2 dni i nie liczylam i nie sprawdzalam testami dni plodnych poprostu dalam sobie spokuj i wplyw na to mialo tez to ze stwierdzilismy ze jak nie zachodze w ciaze to nie trodno narazie poczekamy i zaczelismy szukac dzialki i projektu domu załatwiac formalnosci , ogladacdzialki bylam tak zajeta , ze nie zauwazylam nawet ze minol mi termin kiedy powinnam dostac @ ..... jak zrobilam test to nie moglismy uwiezyc... a nie wiem moze to zbieg okolicznosci ale tez zaczelam łykac wiesiołka ( zaszłam w 2gim cyklu łykania) nie martw sie powodzonka

Gość doo autorkii
ja też zaszłam w 1 cyklu brania wiesiołka:D ale ja miałam ewidentny "nie taki jak powinien być" śluz. był bardzo gęsty. potem wyczytałam, że plemnikom ciężko jest pokonać swoją trasę w czymś takim, więc aby rozrzedzić śluz należy dużo pić wody, zielonej herbaty, no i wiesiołek. i zaszłąm od razu:Dale też miałam taki czas, że byłam bardo skupiona na czymś innym i jakoś udało się nie myśleć:)