Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fu fu fu fu fu

cv napisane przez profesjonaliste, warto zaplacic?

Polecane posty

Gość fu fu fu fu fu

temat tutaj bo na pracowe nikt nie zaglada niemal :P czy sadzicie ze warto zaplacic za cv napisane przez profesjonalistow? nie ufam mojemu dotychczasowemu, jakos odzew byl nedzny, a bede sie starac o prace na ktorej mi bardzo zalezy. moze znacie jakies dobre strony gdzie warto zainwestowac w cv i lm? i jeszcze mam pyt, we wrzesniu sie bede bronic, do tej pracy jest wymagane wyzsze ktorego jeszcze nie mam no bo we wrzesniu :P czy moge juz zaczac wysylac cv?

Gość fu fu fu fu fu
ludzie!! doradzcie cos! na temat o wypadaniu sztucznej szczeki przy jedzeniu krowek juz sa odpowiedzi! :O

Gość zejdz na ziemie
raczej poszukaj jakis ksiazek nt. przejdz sie do ksiegarni. wazne by ksiazki byly z bierzacych roczników. 'moda' w cv szybko sie zmienia. umiejetnosc pisania cv jeszcze pewnie sie przyda

Gość fu fu fu fu fu
do tej pory korzystalam z poradnikow w necie, sek w tym ze nie bardzo ufam moim umiejetnosciom, a troche glupio kopiowac mi znalezione w poradniku cv, ale zerkne w ksiegarni na pewno :P

Gość fu fu fu fu fu
up

Gość hggh
nie ma znaczenia przez kogo Cv napisane , gdy nawet matury nie ma to zaden porfesjonalista nie pomoze .

jejuuuu mnie w szkole uczyli jak idealnie CV napisać :O zresztą takie coś musi być napisane, czysto i przejrzyście czarno na białym i konkretnie....

Jak masz problem z napisaniem cv idź do urzędu pracy, tam doradcy zawodowi pomogą Ci w napisaniu i to za darmo

Gość fu fu fu fu fu
a jak studiuje jeszcze i nie mam prawa do zapisanie sie do UP to tez pomoga? mature mam :P doswiadczenie w innej pracy, bo do tej nie mam prawa bez obrony, musze w tym cv i lm dobrze przedstawic moje predyspozycje na to stanowisko

Gość pisalem ci juz
przejrzyj bierzace publikacje. w necia sa tylko standardowe bzdury. dobry HRowiec od razu kapnie sie czy jestes 'na czasie'

Jak pójdziesz do Urzędu to skieruj się do od razu do doradców, od tego oni są - od pomagania w poszukiwaniu pracy

Gość fu fu fu fu fu
ok, dzieki za rady :) jutro ide do ksiegarni przegladac ksiazki o pisaniu dokumentow aplikacyjnych, do urzedu tez sie przejde, najwyzej mnie stamtad wywala :P jak ktos jeszcze bedzie mial cos do powiedzenia w temacie to prosze sie nie krepowac :)