Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojjjjjx

JAK MAM ZAGADAC DO MAMY ABY POZWOLILA MI WYJECHAC Z PRZYJACIOLMI?

Polecane posty

Gość ojojjjjjx

mam 17 lat wlasnie przeszzlam do 2 kl liceum. Przyjaciolka zaprosiła mnie, mojego chlopaka, jej chlopaka i naszą wspolną przyjaciolke na tydzien do domku nad jeziorem, gdzieś na wsi. Moja mama jest troche nadopiekuncza, wszystkim się martwi, a ja do zbyt zaradnych nie należę , i średnio pozytywnie jest nastawiona, nie chce pewnie żebym jechała, bo nei dała mi jasnej odpowiedzi, tylko jej wykręty w stylu " pojedziesz do kuzynek " albo gdzieś tam. martwi sie strasznie wszystkim, a ja jej podejsciem, gdyz rózni się troszke od podejscia innych mam kolezanek. Są bardziej wyluzowane pod kazdym względem. co mam powiedziec? poryczałam sie jak głupia bo pewnie mnie nie pusci skoro juz drugo raz ją pytałam i nei otrzymałam odpowiedzi. chce dzwonic do mamy tej kolezanki, i inne ceregiele

Gość erwertertyer
to niech zadzwoni, co ci zależy?

Gość ubunciakkk
powiedz ze sprawisz jej prezent tzn ze bedzie babcia za 9 miechow

Gość olalalalalala
ale tak szczerze.....ma powod ci nie ufac?poszperaj w pamieci...jezeli nie to jest nadopiekuncza i tu pewnie da sie cos zdzialac:P

Gość zieeeeeeew
Powiedz jej, że jak się nie zgodzi na wyjazd, to zajdziesz złośliwie z arabem, dasz sobie w żyłę i popełnisz samobójstwo... to zawsze działa :classic_cool:

Gość ojojjjjjx
no w sumie nic . ale boje się ze mi nie pozwoli, zawsze tysiąc pytan ... nigdy bez problemu nie moze.

Gość u mnie zawsze jak rodzice
nie zgadzali się żebym poszła na impreze czy jakiś wyjazd kilkudniowy to zabierałam przyjaciół z którymi miałam jechać i oni prosili :) zawsze rodzice się zgadzali i później jak jakaś koleżanka do mojej mamy zaczęła mówić "mam do Pani prośbę" i nawet nie dokończyła to mama mówiła "dobrze idźcie" :D Spróbuj, może jak Twoi znajomi zapytają to może się zgodzi

Gość zuzikaaaaaaaa
Z tego co piszesz to Twoja mama jst ok.Napewno Cię puści.Jak kązda matka jest opiekuńcza.Będziesz do niej dzwoniła!!!!!

Gość olalalalalala
wiem o co tobie chodzi:)....i wiem o co jej:P jestem posrodku Was....jeszcze pamietam jak mi zalezalo jechac ........jak chcialam zeby obylo sie bez tych ceregieli jak piszesz....bylam zla ,wkurzona itp.teraz mam corke 11 lat i wiem jak matki sie boja.zwyczajanie boja. powiedz jej ,ze ja rozumiesz ,ze sie martwi.ze pewnie to dla niej b.trudne ale czujesz (o ile czujesz sie odpowiedzialna)gotowa sprobowac.ze jezeli tam bedzie beznadziejnie lub towarzystwo okaze sie do bani lub nie spodoba ci sie cos nie bedziesz wstydzila sie poprosic o pomoc lub zabranie z tamtad.popros aby ci zaufala ale ty tez pozwol jej na cos.niech zadzwoni do matki kolezanki.poczuje sie bezpieczniej. powodzenia