Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq25

Co to za chamstwo?!

Polecane posty

Gość Anq25

Ku mojej rozpaczy pojawiły się u mnie w domu mole...i choć szafy są wyszorowane, futra wywalone, wszystko przejrzane, zawieszki, naklejki, łapaczki wszędzie leżą...to te cholery nie znikają...szlag mnie trafia jak widzę jak z każdym dniem wpierdzielają mi ulubioną odzież! Od miesiąca pożarły mi kilka bluzek i spódnic!.... I chodzi mi o to, że co to kur.... za niesprawiedliwość, że przed chwilą przywaliłam jednemu z patelni a ten sobie odleciał jakby nie przyjął chwilę wcześniej z metalu ważącego kilka tysięcy razy więcej niż on!?!?!

hmmm a przeszukałaś szafy dokładnie może gdzieś za/pod nim coś się zapodziało i mają tam idealną siedzibę. ja stosowałam wszystkie te wieszaczki itp i działało na nie wytępiłam cholerstwo.

Gość vbgrhtr5
dobrze ci tak za te futra, ty morderco

Gość Anq25
akurat ja jestem weganka i skonczylam studia na ochronie srod. futa byly pamiatkami po ppradziadkach (mama nalegala zeby zostawic) i lezaly w szafie...no ale futer juz nie ma a mole sa...i jak one takie uderzenia wytrzymuja...nieraz z laczka dostanie i nic!

Gość errrtteee
ja kiedyś siedlisko zauważyłam we włóczce kup jakis zapach lawendowy

Gość vbgrhtr5
no jeszcze lepiej, zabijasz mole!!!! ostatnio w gw napisane bylo ze owady tez czuja bol

Gość a z jakiej
woda z octem, przemyc wszystkie polki poa tym dobrze pisza, musisz miec siedlisko moli.. u mnie bylo, uwaga.. w odkurzaczu, w tym wodku papierowym! jak otworzylam odkurzacz i wyjelam worek to myslalam, ze padne na zawal! odkurzacz musialam wywalic bo wszedzie cholery wlazily, szafy przemylam woda z octem, wylozylam lawendowe woreczki raid i mole zniknely

Gość Anq25
mam woreczki z lawenda, zawieszki itp...a te lataja sobie wokol tego i d....spraye nie dzialaja nic nie dziala.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!koszmar!

Gość a z jakiej
bo masz siedlisko moli! poki go nie znajdziesz i nie wypieprzysz, to tak bedzie

Gość a z jakiej
i wierz mi, wiem co pisze, bo z molami zywnosciowymi walczylam poltora roku, wszystko juz mialam w plastikowych pojemnikach a one nadal byly a zywnosciowesa 1000 razy gorsze od ubraniowek... nezaleznie od gatunku, musisz znalezc gniazdo, przetrzep wszystkie ciuchy, poprzegladaj polki, dokladnie kazdy kat, poprzegladaj kazdy ciuch, czy nie ma larw, kokonow.

Gość Anq25
w odkurzaczu???!!! ja pierd....a ja mam chate 100metrow, pelno zakamarkow, parkiet ze szparami...mi jest chyba dezynfekcja calej chaty potrzebna...ale one sa maskarycznie głodne chyba! Noz kur...dokladnie 6 bluzek mi rozpie....co biorę jakąs z szafy to dziurka

Gość a z jakiej
nie wiem jak u ciebie, ja mieszkam w bloku, tu zawsze sa mole, uciekaja od sasiadow ;))) jedyna mozliwosc to przetrzepa szafe, ubranie po ubraniu

Gość a z jakiej
tak, dezynfekcja jest fajna, tylko, ze potem cala chata nadaje sie do mycia. i jesli nic nie pomoze to okej ale nigdy bym tego nie polecila na srtart. raz to mialam, przy karaluchach w bloku i co sie namylam, to moje, cale sciany pokryte gazem.. a jak ktos ma jeszcze male dzieci lub zwierzet, to odpada...

Gość a z jakiej
dezynSekcja, znaczy :D