Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no chce znac prawde

Idiotyczne jego zachowanie

Polecane posty

Gość no chce znac prawde

Przyslal mi sms-a z milionem pytan, co u mnie, jak sie mam, jak zdrowko, co porabiam, itd wiec z dobrego serca mu odpisalam, jak jest i co u mnie slychac, tak ani za obszernie, ale tez nie za malo. No i zadalam mu rowniez pytanie w moim smsie, dosc wazne, i co zignorowal to kompletnie, nie odpisal! I jak mam to rozumiec? Jak tu sie nie wkurzyc? Tu mnie zasypuje sam pytniami, a sam nie odpisuje, co to ma na celu??

Gość nie mam siły
do tych waszych problemów, proponuje założyć dział pod tytułem "śmietnik"

Gość no chce znac prawde
wiec nie rozumiem dlaczego marnujesz czas na " te nasze problemy" i odpisujesz debilnie

Gość alawiosna
myślę że to ma na celu sprawdzenie jak bardzo sie juz zaangażowałaś. Ja na takie smsy odpisuję krótko, bez wdawania sięw szczegóły, Niech sam wydedukuje i niech zżera go ciekawość ;) A może jeszcze odpisze? Faceci maja to do siebie że potrafią nawet przez 2 dni nic nie odpisać...Moze ten typ tak ma.

Gość kaśeńka
nie mial czasu i wylecialo mu z glowy smsy sluza do pisania pierdolow, jesli masz co waznego, dzwon

Gość no chce znac prawde
jakis czas temu bylismy razem, ale to juz sie skonczylo, wiec nie rozumiem skoro zadaje mi pytania i ja na nie odp, to wypadalo by zeby on rowniez mi odeslal esa...po prostu probuje rozszyfrowac czy to jest pewnien rodzaj gry z jego strony czy jak, idiota!