Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkku

Pomóżcie znaleźć

Polecane posty

Gość akkku

Witam, poszukuję krótkiego cytatu do wygrawerowania na obrazku dla młodej pary. Może ktoś podeśle mi pomysł :D szukałam w internecie, znalazłam kilka, ale chętnie poczytam Wasze propozycje

Gość lalalalalalala
Rada Sokratesa dla mężczyzn: Ożeń się koniecznie. Jeżeli trafisz na dobrą żonę - będziesz szczęśliwy, jeżeli trafisz na złą - zostaniesz filozofem. Miłość, którą przeżywamy w młodości, jest powierzchowna w porównaniu z miłością, którą odczuwa do swojej żony człowiek stary. Jonathan Carroll — Poza ciszą Żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Jan Twardowski Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic. Gabriel García Márquez Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem.

Gość fghr
Paulo Coelho — Czarownica z Portobello miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj. Antoine de Saint-Exupéry — Mały Książę (XXI) ...dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu