Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strój kąpielowy a brzuszek

odchudzona 27

Polecane posty

Gość strój kąpielowy a brzuszek

Chce sobie kupić jakiś fajny strój kąpielowy, a le dwuczęściowy, tylko mam problem z brzuchem!! Po ciąży się odchudziłam i schudłam fajnie, do rozmiaru sprzed ciąży, ale na brzuchu dokoła pępka (tylko) mam małą oponkę i rozstępy… opaliłam się i widać trochę mniej.. czy dostanę jakiś strój z wysokimi majtkami? Czy może raczej to będzie głupio wyglądać? Czy raczej się nie przejmować i paradować w kusych mimo to?

Gość odchudzona 27
pomylił mi się tytuł z nickiem....

Gość krucafuks
Moze tankini?

Gość odchudzona 27
hehe ten ostatni to odsłania to co akurat chciałabym ukryc... w sumie to myślałam nawet o czymś takim, ale tak po prawdzie to te kostiumy wydają mi sie jakieś takie.. wulgarne.. ale może to tylko na tych modelkach. hm... co robić. chyba kupie zwykły kostium dwuczęściowy i nie będę się przejmować...

:P to tylko przykłady żeby pokazać o co mi chodziło. tez sądzę że to wynik tego jak są zaprezentowane na zdjęciach bo na żywo bardzo mi się podobały. co do 2 częściowego to wszystko zależy od tego jak się będziesz w nim czuła jeśli swobodnie i ładnie to jak najbardziej. chyba nie ma nic gorszego niż strój kąpielowy w którym coś nie gar i nie podoba nam się jak w nim wyglądamy. na plaży zawsze przechodzi nam przez głowę porównywanie się z innymi:P eh nasza damska natura:P a ja nasz wygląd nam się podoba to cały świat pod naszymi nogami.:) moja rada to pomierzyć jak najwięcej przeróżnych i 1 i 2 częściowy wysokich niski majtek napewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.