Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nie wiem co powiedzieć

Kto stosował system Smooth Legs?

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Takie pytanko: Czy któraś z Was stosowała system SmoothLegs? Proszę o opinię. Od razu dodam, że zmagam się z lekkimi objawami hirusycyzmu i zastanawiam się czy to w ogóle warto kupić? Z góry dzięki!

Gość miałki
nie warto. jest to po prostu papier ścierny o granulacji 1500, który mozesz kupić w castoramie na metry. nie opłaca się wydawać na to 25 zł. rzeczywiście to działa choć nie tak rewelacyjnie jak w reklamie ;-) wiadomo. i nie usuwa grubych włosów np z okolic bikin ;-) generalnie jak kupisz papier ścierny to wyjdzie na to samo.

Dzięki za info oraz poprawę humorku:D

zdecydowanie nie jest to papier ścierny, choc wyglada podobnie. działa bardzo dobrze, polecam jako alternatywę dla maszynki :) no i depilacja jest o niebo przyjemniejsza.

Gość kici 100
Ale usuwa dobrze wloski ? dLugo trzeba stosowac na powieszchni aby usuneło ? Powoduje podrażnienia ? zaczerwienia ?

Gość szczebrzeszyńska
a mozna to zakupić gdzieś indziej (skelp materialny) niż allegro? zobaczyc na własne oczyska czy to nie jakiś shit? xD

Gość badziewie
próbowałam to nie dawno. Nie działa, a jeśli już to włoski muszą być naprawdę delikatne. Poza tym to tarcie podrażnia skórę

Gość jatutylkosprzątam
Hej ! Dziewczyny to bez kitu wygląda jak papier ścierny przy czym nim nie jest..Od razu pomyślałam że to SHIT ! masuje masuje se przedramię i dupa, myśle se : co to za gówno ?! Pomyslałam sprawdzę na szkicie.... Fakt masowałam dłuuużej w każdym miejscu ale działa. Lepiej spełnia funkcję peelingu niż "depilacji" po przyjrzeniu się skumałam że to "obciera"włos przy samej skórze tak to działa, z tym że nie wiem gdzie podziały sie "spadające" włosy (robiłam to nad wanna) nigdzie ich nie bylo ;d Za tak niska cenę zdecydowanie mogę polecić ale działa tylko na delikatne cienkie włoski (: