Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielbasa i peiczarki

aaaaaaaaaaaaaaa juz nie moge

Polecane posty

Gość jestem w 32 tc
Przestaci sie mizic - faktycznie, nie wyzwalas, przepraszam, nie doczytalam, ale to nie zmienia faktu, ze jestes bardzo sfrustrowana i tu probujesz sie wyladowac.

Gość Przestaci sie mizic
Krolowa to ty chcesz tu byc,myslalas,ze bedzie cie 100forumowiczuek pocieszac,a niby dlaczego ktos ma cie pocieszac,bo czego ty masz dosc i po jaka holere placzesz kilka godzin dziennie,a co maja powiedziec kobiety ,ktore np.poronily i nie mogly doczekac konca ciazy,zastanow sie co ty piszesz krolowo

a nie, to ja rzeczywiście powinnam mieć odebrane prawa do łez.. na świecie tyle dzieci umeira, a ja ośmieliłam się płakac - tylko pętelka i gruby sznur na mnie zadziała :P

Gość Przestaci sie mizic
Co mialy powiedziec kobiety w Osiwecimiu w ciazy,gdzie na ich plodach na zywca eksperymentowali???????Miejcie jakis szacunek do bolu i do kwetsi wytrzymalosci

Gość Przestaci sie mizic
Ale dlaczego ty placzesz?????????????Bo jestes w ciazy i cie boli kregoslup?????????????????????????????

ahh wybacz o pani, ze sie osmielilam zaplakac.. chylę czolo przed twoja wrazliwoscią.... o wielka

Gość jestem w 32 tc
Przestaci sie mizic - no i dlaczego tak krzyczysz? Czy wiesz, ze naukowo jest udowodnione, ze osoby, ktore uzywaja bardzo wielu znakow zapytania lub wykrznikow powinny poddac sie badaniom i terapii psychologicznej? Poszukaj w google, a zobaczysz, ze mam racje. Poza tym nie rozumiem dlaczego akurat tutaj przyszlas sie wyzywaj. Wez idz zajmij sie lepiej swoim dzieckiem zamiast tu sie wyklocac.

jaki ten swiat bylby piekny, gdyby chodzilo po nim więcej takich jak przestancie sie mizic.. ehh, poklony :P

Gość kobieto co sie
dopieprzasz. Kazdy inaczej odczuwa ciaze i to ze ciebie bolaly nerki moze byc rowne dla innej z tym ze ma ciezki brzuch. Pewnie gdyby ja bolaly nerki to by i na to narzekala a co ciebie to obchodzi i krytykuesz. Nie wolno ci porownywac ciezarnych kobiet z Oswiecima bo nijak sie to nie ma do tego tematu.

I po co te złośliwości? Dziewczyna chciała sie wyzalic...i pogadac z jakimis NORMALNYM osobami ale oczywiscie koms to musiało przeszkadzac!! Ja tez miałam kolke nerkowa i wiem jaki to ból tydzien nie wstawałam z luzka!!Było to w 28tc ale to nie jest powód zeby komus wytykac...ze jego MNIEJ boli!!!! kIEŁBASKO...JUZ NIEDŁUGO...dasz rade :) naprawde jak zobaczysz maluszka to bedziesz wiedziała ze WARTO TO WSZYTSKO PRZEJSC!!! I wtedy bedziesz pocieszac inne \"bolące ciężąrówki\" na tym topiku :) POZDRAWIAM CIĘŻaRÓWKI :)Dacie rade :)