Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia-Czosnow16

Czy to normalne iz po analu czuje takie straszne pulsowanie w tylku? I krwawie

Polecane posty

Gość Gosia-Czosnow16

Czuje sie z tym POTWORNIE

Masz mocno obtarte wnętrze pupy. Pękło ci kilka naczyń włosowatych. Podejrzewam że twój partner użył za mało lubrykantu (nawilżacza). W ciągu 3 dni wszystko powinno wrócić do normy.

Gość gggggggggghhhhhhhhiiiiiiiii
Gosiu,nie to nie jest normalne! Nie powinnnaś nigdy krwawic po analu! Po co to robisz na chama? Na drugi raz posmaruj się żelem nawilżającm,ale dużo,dużo i się rozlużniej i nie napinaj mięsni,jeśli jestes w tym początkująca to dla Ciebie najlepsza pozycja to Ty na plecach! I pamiętaj,nic na chama,do tego trzeba dojrzec! Pozdrawiam

Gość Conflux
Nie powinnaś krwawić, pewnie nie byłaś wystarczająco rozciągnięta i coś Ci sie naderwało... Ja przynajmniej nigdy nie krwawiłam nic mnie nie bolało i nie pulsowało.

Gość Pomarańczowa_Piętnastka
Mi chłopak zrobił to bez smarowania (ale robiłam kupkę z rana to było całkiem). lecz krwotoku dostałam i boli już trzeci dzień. Hemoroidy mógł naruszyć?

Gość smooooc
mógł naruszyć hemoroidy i raczej tak się stało.

i takie sa skutki lansowania analu... a ty gdzie bylas jak ci to chlopak robil?nie masz buzi,zeby powiedziec,ze boli?

Gość sanxsabdx
:-) durne baby,zrobia wszystko aby tylko facet od nich nie odszedł

Pomarańczowa_Piętnastka napisała: "Mi chłopak zrobił to bez smarowania (ale robiłam kupkę z rana to było całkiem). lecz krwotoku dostałam i boli już trzeci dzień. Hemoroidy mógł naruszyć?" Nie użycie nawilżacza było straszliwym błędem. Jeżeli ból nie minie w ciągu tygodnia, idź do lekarza. Co do hemoroidów, to myślę że nie masz ich jeszcze w tak młodym wieku.

Gość Celina _17-nascie
Straszny jest ten anal. Moj rozpychal mnie dlonia :-9 To dopiero jest bol. Potem okazalo sie ze tak mnie rozepchal iz nic nie czulam- serio nawet nie wiedzialam ze cos mi tam wkladaa. Poczulam to dopiero kiedy we mnie sie spuscil :-( Mam teraz uraz...

Gość sanxsabdx
777-X ale ty głupi :-) hemorojdy mozna miec w kazdym wieku,nawet dzieci moga je miec.

Celina, to co twój chłopak robił ci ręką, to fisting analny. Zdaję sobie sprawę jak bardzo musiało boleć.