Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKIIIII

CHCIAŁYBYSCIE TAK WYGLĄDAĆ W WIEKU 38 LAT JAK ONA!!WOW!!!

Polecane posty

Gość szczera bandera
najszczerzej? nie do końca. Jest taka jakaś patykowata... suche ręce, nogi też zbyt patykowate bez kobiecych kształtów... o twarze pewnie nie pytasz, bo wiadomo - poprawiana... zresztą niezbyt ciekawe rysy... nioe lubię małych oczu

Gość Ona jest obleśna
jeszcze bardziej od was- nawet jak na 38 lat

Gość luksik
wielka głowa na suchym patylu niezbyt to piękne

Gość odpowiem szczerze
oglądałam jej występ w Opolu i ma jakąś dziwnie opuchniętą, zmienioną twarz twarz jakaś taka gąbczasta a reszta ciała bardzo szczupła podejrzewam że ta opuchlizna to efekt jakiś zabiegów chirurgicznych, albo miała coś podciągane albo coś wstrzykiwane, cudów nie ma ale są chiurudzy medycyny estetycznej nie oszukujmy się, ale by kobieta po 30stce wyglądała nienagannie to same kremy i zdrowa dieta nie wystarczą zresztą gdyby się lepiej przyjrzeć to ta jej twarz wcale nie wyglada super, owszem jest bardzo dobrze umalowana, rozjaśnione okolice oczu, oczy powiększone ciemną kredką i sztucznymi rzęsami, usta pewnie wypełnione kwasem hialuronowym.... może przy dobrym oświetleniu wygląda ok, ale jak się przyjrzeć nieretuszowanym zdjęciom, robionym z ukradka to już tak nienagannie nie wygląda, widać na twarzy zwisy, wypełnienia i iprzesadną ilość makijażu

Gość bnbhbjhjh
bo ona ma 38 lat

Gość atomowy dogi
jako facet powiem tak: nie wygląda źle, ale... jest mało seksowna, zbyt chuda i długa, jak pajęczyca nie ma ponętnych kobiecych kształtów i twarz jej jest jakby namalowana na nadmuchanym balonie

Gość odpowiem szczerze
37 czy 38 lat co to za różnica i tak wygląda paskudnie.... ciekawa jestem jak wygląda zupełnie bez makijażu i sztucznych rzęs

Gość ziul
obwisły cyc i spuchnięta giemba... to ma być ładne???????????

Gość J_Lo
choćby nie wiem co Edyta odwalała jedno jest pewne jest piekna i ma piekny głos

Gość jak dla mnie górniakowa
zawsze była brzydka ma taką kaczą twarz pewnie jak na swój wiek to wygląda nieźle. gdyby była z natury ładna od zawsze to teraz też. ale nie jest i nigdy nie była.

Gość kobieta taka prawdziwa
Zazdrośnice;)! proszę was;D

Gość asiowiczka
Jest PRZEPIEKNA chciałabym takwyglądać w tym wikeu.....

Gość niech tam
wygląda różnie - raz lepiej raz gorzej. Zachwytów nie podzielam, ale i brzydką jej nie nazwę. Zależy od oświetlenia, fotografa, makijażu, fryzury. Jedyne co mnie nieodmiennie w niej razi to ta tona korektora pod oczami co daje efekt pandy. Ładnie się ubiera i lubię ją w krótkich kieckach choć ta z Opola była przykrótka i jakby czegoś brakowało.

Gość wyczesany serafin
jakos tutaj wyglada na taka co pochlac lubi :o:D