Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowa_piętnastka

Pierwsz raz analny

Polecane posty

mam piętnaście lat, chłopak namówił mnie do stosunku analnego (bardzo bolało i krwawiłam, ale stosunku pochwowego jeszcze nie miałam). Czy jestem jeszcze dziewicą skoro błona dziewicza jest nieprzerwana?

Na oral też mnie namówił (nie chciałem anala i orala) ale tak bardzo go kocham! teraz czuje się jak ostatnia szmata ;(

i dobrze sie czujesz jak krwawilas to uszkodzilas swoje narzady - mozesz miec komplikacje, bole przy oddawaniu kalu, mozesz miac infekcje, zaplenie, moze sie dlugo goic itp, ale dziewica nadal jestes

dlaczego kobiety mają czuć się jak szmaty? a dlaczego faceci nie ? ;/ kochasz go. a on Ciebie też? nie zważał na to czy Cię boli? nic nie powiedział, że krwawi? jak tak to egoista i myśli tylko o zaspokojeniu swoich potrzeb ale dziewicą jakby nadal jesteś. fizycznie.

Orgazmu nie miałam, a do tego nie dzwoni, nie SMSuje i niedostępny jest na Gie-Gie ;/

Dziewica to kobieta do momentu pierwszego stosunku płciowego. Ty - skoro już uprawiałaś seks (oralny, analny) - nie jesteś już dziewicą. Nie jesteś szmatą. Nie myśl tak. Nie zrobiłaś niczego złego. Kochasz go, więc chciałaś mu to okazać - dlatego zgodziłaś się na seks. Za pierwszym razem kobieta bardzo rzadko osiąga orgazm.

Gość ona29letnia
..po raz kolejny ''on mnie prosił''...''on mnie namówił''.... ..współczuje GŁUPOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Boze moj kochany...
Za sex sie biora a awet anatomi czlowika nie znaja... Do szkoly t pochwowa wydzielino!!!