Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magd_us_1983o2

Pytanie do mam dajcie mi jakies dobre rady

Polecane posty

Gość magd_us_1983o2

Drogie mamusie jak oduczyliscie wasze pociechy spania w waszym lózku.Moja corcia ma dwa latka i nie chce spac we swoim pokoju.Gdy ja urodzilam mieszkalismy u rodzicow w malym pokoju i ciezko bylo mi sie przedostac w nocy do lozeczka wiez bralam ja do siebie a pozatym,kolezanka naopowiadala mi glupot o smieci lozeczkowej wolalabym zeby byla blisko mnie>teraz mamy swoje mieszkanie a moja coreczka wlasny pokoj i juz jestem zmeczona przenoszeniem jej do jej lozka budzi sie po kilka razy i przychodzi do naszej sypialni,a ja tak marze sie wyspac juz nie wspominal o kopniakach jakie od niej dostaje doradzcie mi prosze

Gość liberal girl
mój siedmiolatek też czasem jeszcze przyłazi konsekwentnie trzeb aodprowadzać do swojego łóżeczka tłumaczyć zaczarować może pościelą piękną, baldachimem jakąś lampką nocną :0 Pomaga, ale i tak jka dziecko ma potrzebę - przychodzi się przytulać

Gość magd_us_1983o2
probowalam wszystkiego ona poprostu boi sie sama spac nawet zostaje u niej w lozku dopoki nie usnie ale to nie pomaga

hmmm mam synka co ma 2,5 lastka tez czesto spal z nami,, potem byl juz tak niekomfortowy1.5) ze kupilismy osobne lozko i wstawilismy w naszym pokoju, spal z nami w pokoju ale u siebie na lozku, nie bylo problemu, oczywsce zdarzalo mu sie ze sie obudzil w nocy i go bralam do siebie na lozko ale dalo rade po jakims czasie (jak mial 2 lata chyba)przeniesc lozko do oddzielnego pokoju i nie ma szumu, czasem sie obudzi i sam sie do nas przywlecze ehhh wiec sproboj nech cora czuje sie bezpiecznaaa a jesli i to nie da skutkow to duzej wytrwalosci ci zyczeeee bo bedziesz musiala ja tak odnosic az do skutkuuu

Gość magd_us_1983o2.pl
to naprawde dobry pomysl z tym lozkiem, dziekuje ci za rade wazka85.pozdrawiam

Gość od poczatku
spal u siebie i niebylo klopotu.kwestia przyzwyczajenia.