Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apiaa

pomozcie!nie umiem obslugiwac worda i nie potrafie zrobic spisu tresci

Polecane posty

Gość apiaa

wiem ciemna masa ze mnie :O chce zrobic taki spis tresci http://komputery.katalogi.pl/Word_-_spis_tre%C5%9Bci-t37372.html ale jak ja proboje go zrobic to nie mam uwzglednionych podrozdzialow tylko same rozdzialy:O i jeszcze jedno, jak zrobic zeby numerowanie stron zaczelo sie od 3 str?

Gość apiaa
i prosze o bardzo dokladne wytlumaczenie, napisanie krok po kroku co mam robic bo ja naprawde nie potrafie obslugiwac tego glupiego programu :(

Gość apiaa
nikt sie tutaj nie zna na wordzie???????????????????

wstaw--> numery stron-->format-->rozpocznij od \"3\" to tyle jeśli chodzi o numerowanie stron;)

Gość apiaa
probowalam tak zrobic ale nie moge. wyskakuje mi jakis komunikat ze tak sie nie da:O

hmm no to nie mam pojęcia,bo u mnie tak właśnie działa...

Gość apiaa
robie tak, zaznaczam naglowek 3, bo mam w pracy 1, 1.1, 1.2.1 itp ide do wstaw odwolanie, spisy i indeksy, spis tresci naglowek 3 a i tak mi w spisie tresci wychodza tylko glowne rozdzialy :O:O:O CO JEST?! nienawidze komputerow 😠

Gość apiaa
zaraz sie wkurze i zrobie spis tresci recznie :(

Gość program jest mądry
tylko obsługujaca niedouczona ponieważ od poczatku pisania pracy nie wprowadzałaś tzw. stylów i nie robiłaś gradacji ważności akapitów Po pierwsze wszystko jest napisane na ten temat w helpie, wiem bo z niego nauczyłam się doskonale obsługiwać word. Po drugie w twojej sytuacji bedzie szybciej i prościej po prostu recznie na piechote napisać spis treści, jako że od poczatku nie przygotowałaś swojej pracy do zastosowania różnych automatycznych ułatwień jakie oferuje word A co do numerowania to albo osobno wydrukuj te strony bez numerowania, albo wprowadź sekcje i zaznacz numerowanie o 3.