Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak czyy ta

faceci lubia jak im sie okazuje zazdrosc?

Polecane posty

Gość nie wiem jak czyy ta

lepiej pokazawac ze jest sie zazdrosnym,czy lepiej tlumic wszystko w sobie i udawac super pewna siebie?

Gość poranka
lepiej być naturalnym ;-]

Gość Viera Viera
moj facet lubi , gdy jestem zazdrosna...czasem sam wygaduje glupoty ,zebym tylko pozazdrosnikowala... upewnia sie wtedy jak bardzo mi na nim zalezy :) zdrowa zazdrosc nie jest zla

Gość ciut zazdrosci
nie zaszkodzi....:) kiedys bylam troche za bardzo zazdrosna, pozniej mi przeszlo, zrobilam sie znacznie pewniejsza siebie. ale jak moj facet widzi, ze tak w ogole nie jestem zazdrosna, to czasem wlasnie tez probuje jakies glupoty gadac, zeby mnie sprowokowac do zazdrosci. na mnie to nie dzaila, ale zeby mu bylo mi lo czasem mu troche zazdrosci okaze, tak zeby wiedzial, ze przeciez go kocham, a to ze nie jestem zazdrosna, to tylko dlatego ze mu ufam. jak partner nie przegina z zazdroscia to to nawet podbudowuje relacje, ze jestesmy o siebie wciaz zazdrosni:)

Gość fakt...
Czasem .. to się cieszy ... I tak wolę, aby o mnie byli zazdrości ... obaj ... :P I są ....

Gość uwielbiaja to bo podnosi to
ich ego

Gość glupi jarku lubicie to
tak samo jak my:)

Gość a ja nieeeeee
mój lubi bo sam mnie czasem prowokuje do zazdrości, robi sobie głupie żarty, żebym była zazdrosna i udaje mu się :D ale to zdrowa zazdrość, poza tym ja też potrafię wzbudzać zazdrość, tylko jak ja żartuje, to jego już nie koniecznie to bawi, zazdrośnik :D