Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

wierzycie w miłość??????

Polecane posty

taką prawdziwą, szaloną , namiętną,że można pokochać kogoś całym sercem, duszą itp.?? ja nie, a poza tym dzisiaj świat nalezy do tych co nie mają serca

Gość osrajmucha
jak sie zakochasz to uwierzyssz nawet w garbate aniolki

ja się nie zakocham, jestem w pełni władz umysłowych, chocby nie wiem kto to był, jetsem w stanie panowac nad własnymi emocjami, i nie zakocham się, bo nie wierze

Gość osrajmucha
taaaa to tylko pobozne zyczenia:D mozesz sie oklamywac....

pobożne życzenia?? na jakim Ty świecie żyjesz??miłości nie ma, widzę,że niewiele osób tak myśli miałam mieć kiedyś miłosć po grób , dziś nie mam nic, tylko siebie

River miłość istnieje jednak są osoby które nie doświadczą tak zwanej miłości od pierwszego spojrzenia :P

Gość osrajmucha
doznalas rozczarowania, ale sama nie wierzysz w to, co mowisz:) milosc nie jedno ma imie!!!🖐️

albo ja jestem nienormalna , albo świat, ludzie sie zabijają, nawet wlasne dzieci,żony, matki...lludzie ranią się nawzajem najbardziej jak umieją, to nie są rozczarowania, tylko realizm, może przynajmniej coś w życiu osiagnę, bo siat anlezy do tych co nie mają sumienia, serca, duszy

skąd w ogóle pomysł,że się rozczarowałam??nie i wierzę w co mówie, oj tak

W miłość do dzieci , matki , do ideii nie wierzysz ? ;) Ja też wierzę w taką "zwykłą " :)

Dlatego wierzę ,że udało mi się jej doświadczyć i widzę ludzi , którzy są namacalnym dowodem ,że istnieje :)

kiedy kobieta rodzi dziecko w jej mózgo wyzwalane są hormony dzięki, którym czuje ona przywiązanie do dziecka, euforie z powodu porodu itp.itd.wystarczy poczytać, miłosć, do idei ma dla mnie coś z zaburzeń psychicznych

skoro tak nie wierzysz w uczucia to spróbuj np. kogoś zabić z zimną krwią i nie mieć po tym wyrzutów sumienia :P

czy ja, napisałam,że jestem zła??? NIE WIERZYĆ w MIŁOŚC TO NIE TO SAMO CO NIE CZUĆ NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uczucia to wytwór substancji chemicznych, sumienie też, prawie każdy je ma, chyba,ze z mózgiem coś jest nie tak , wtedy mamy typowego socjopate

taki zdemoralizowany świat, a anpisz,ze nie wierzysz w miłosc, a bulwers, ale juz chyba mineło, ale wiem mam racje

River17 (daae1@wp.pl) "ja się nie zakocham, jestem w pełni władz umysłowych, chocby nie wiem kto to był, jetsem w stanie panowac nad własnymi emocjami, i nie zakocham się, bo nie wierze: Wmawiaj sobie. Wmawiaj:)

jestem zdrową kobietą i panuję nad sobą, mówię, nie to nie nie chcę byś się rozczarowała, ale większość zwiazków kończy sie porażko albo partnerzą są ze soba z przyzwyczajenia

Bo kobiety często zamiast poszukać sobie dobrego partnera czekają aż się jakiś do nich przyczepi (i to jest poważny błąd)

do kogo pijesz??ja nikogo nie chcę, nikogo nie szukam, nawet nigdy nie byłam w związku, jak patrze co sie działo u mnie w domu-nie-dzieki-nigdy

River - nie każda matka po porodzie czuje miłość do swojego dziecka a o euforii zwłaszcza kilka godzin po -zapomnij ;)