Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zemsta moje drugie imię

Jak się zemścić na nim?

Polecane posty

Hej mam mały problem mam kolegę dawniej najlepszego przyjaciela i jest problem. Był moim najlepszym kumplem a muszę dodać, że strasznie mi sie podobał. Mięliśmy nawet razem mały romans ale! Po pewnym czasie stał się kimś zupełnie innym to nie był ten sam chłopak co dawniej stał się arogancki dumny zuchwały.... I zaczął mnie wykorzystywać wiecznie chciał żebym wszystko za niego robiła: pisała prace zaliczeniową, pomogła się uczyć do sesji, podejmowała za niego wszystkie decyzje i w ogole wszystko wszystko wszystko! a w zamian mnie obgadywał wyzywał wyśmiewał i w ogóle.... Teraz chce u siebie zrobić ognisko i znów pragnie mojej pomocy i właśnie chcę się na nim zemścić tylko nie wiem jak... prosze o skuteczne rady będzie cała nasza paczka, która tez ma już go serdecznie dość,

Gość MĄŻATKA Z BARU TAK
Napewno bym nie poszła.NAPEWNO!!!!!

jest problem bo juz wszystko gotowe ba! chcę sie zemścić właśnie na tym ognisku

Gość taatetatgsfhdfhxc
powiedz ze nie masz czasu organizowac imprezy przyjdz z jakimś chłopem :D nie zwracaj na niego uwagi , docinaj , wysmiewaj , mów jakies uszczypliwe uwagi ;]

Gość taatetatgsfhdfhxc
albo namów wszystkich zeby nie poszli na ognisko :P skoro maja go tez dosyc wiedzą jak sprawa wyglada ... zrobi mu sie przykro :D

Można by było mu zasadzić takiego bolesnego kopniaczka ale w sumie jak dać gadzinie ostro do zrozumienia że przegiął na całej linii i żeby w końcu zajarzył że nie jest 8 cudem świata? Po prostu go skutecznie upokorzyć

Gość 1234567.........
po prostu nie idź na to ognisko ....mścić się.... jak wiem ????...to nie dobra cecha ja bym zaczęła go kompletnie ignorować ....olewać ...nie odpisywać na ewentualne smsy ...nie odbierać tel ...a jakby się pytał co i jak zwyczajnie nie mam czasu mam swoje sprawy ...to najlepsze wyjście ignorancja boli jak cholera a jeszcze jak nam na kimś zależy

Gość BurkinaFasa
zamów aktora żeby zrobił mu gejowską akce na ognisku

Gdybym miała kasę to by było dobre XD nie no ale tak poważnie to raczej myślałam o czymś w stylu upić go ubatami i kazać robić coś kompromitującego porobić zdjęcia i mały szantażyk ^^

Gość dsafvsdfsd
idznaognisko, powied zmu tylko zdawkowe czesc, zawsze siadaj w innym miejscu niz on, z daleka i baw sie swietnie, gadaj z ludzmi, smiej sie glosnio, a jak tylko on bedzie podchodzil, to zmieniaj miejsce i idzx gadac z innymi ludzmi. ale etz nie poakzuj ze robisz mu specjlanie na zlosc, tylko on ma byc przekonany ze nie potzrebujesz go do swietnej zabawy

Gość mario840000000000000000000
Moja babcia poroniła , a ty o głupotach piszesz.