tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafedziura Napisano Czerwiec 16, 2009 nudzem sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miśki Napisano Czerwiec 16, 2009 ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 a czemu nie miśki? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 siemasz madziara :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 czesc Ewela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biedra 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 u mnie do dupy mija bo pogoda dupiata siedze w domu :o niezlego podszywa wczoraj mialas. czym zalazlas za skore? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 no właśnie aż byłam w szoku, że ktoś się tak może pode mnie podszyć :O może i mam nawet podejrzenia a u nas pogoda OK, później pójdę do sklepu sobie kupię ciasteczka, bo mam na nie ochotę a wczoraj mi się nie chciało tyłka ruszyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach