Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiesznazagadka

mam zamiar rozbic narzeczenstwo

Polecane posty

Gość smiesznazagadka

mojego eksa. Taka zemsta za to ze kiedys on chcial rozbic moje! Napisal list i wrzucil go do skrzynki (bez koperty) moj maz go przeczytal....mielismy kryzys ale uwierzyl mi. Napisal w nim ze cieszy sie ze spotkania, ze dalam mu znow szanse, ze byla cudowna noc....a wszystko to byla nieprawda!!! Nigdy nie zdradzilam meza.. ale on zawsze byl o niego zazdrosny, wiedzial ze byl kims dla mnie waznym ale po prostu nam nie wyszlo. teraz moge sie zemscic....ta jego "ofiara losu" wierzy we wszystko co jej ktos powie a ja tylko puszcze malutka ploteczke o zdradzie jego:-) tylko czy warto? moze lepiej zeby sie z nia jednak ozenil i cierpial?

Gość ejbisi
Nie zniżaj się do jego poziomu.

Gość smiesznazagadka
wlasnie nie chce sie znizac do jego poziomu ale chec zemsty.....czasem wydaje sie silniejsza....

Gość 1234567.........
zgadzam się daj sobie spokój fakt zachował się jak świnia wobec Ciebie ale ważne że Twój mąż uwierzył i nic się nie stało odpuść .....bo jeśli ta jego uwierzy Tobie i jego związek się rozpadnie to chcesz to mieć na sumieniu ?

Gość 089
po co Ci zemsta skoro to co zrobil i tak Ci nie zaszkodzilo? smieszna jestes

Tym bardziej weź pod uwagę, że jak rozbijesz jego związek to znowu on może się mścić a po co Ci to ? :)

Gość smiesznazagadka
chce zobaczyc jak sie meczy ratujac cos na czym mu zalezy!! Poza tym dluuuugo rozmawialam z mezem po tej "akcji" wrednej i mysle ze tamten juz mi w niczym nie zaszkodzi tym bardziej w malzenstwie.

To rób jak uważasz :) Tylko żebyś później nie żałowała :) Bo zło jak i dobro zawsze wraca do Nas :P z tym, że zło z podwojoną siłą ;) :P

Gość 089
nie dziwie Ci sie ze chcial Ci rozbic malzenstwo, jestes zolza... z premedytacja chcesz skrzywdzic nie tylko jego ale i jego obecna. Sama znasz ten bol a chcesz komus go zadac? masz meza wiec jestes juz duza dziewczynka, miej troche klasy i rozumu

Gość smiesznazagadka
to byla prowo:-):-):-0

Gość 089
moze byla moze nie. Jak nie byla to wspolczuje Ci glupoty.

Gość takisobiejeden
czy jestes pewna ze oni sie rozejda jesli zrobisz jakis krok?