Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

nasza klasa

Polecane posty

powiedzcie mi jak to jest, jeżeli mam zaznaczone, że gdy odlądam kogoś profil to się nie pojawiam u niego w \"gościach\" i odznacze sobie to, to pokaże się w tych gościach czy nie??

Gość JenniferLopezzzzzzzz
nie

Gość igulka 26.01.1977
Spróbuj na kimś znajomym i niech ci powie czy widac czy nie :)

zaloz sobie lewe konto i probuj na swoim prawdziwym jak nie wierzysz :o co mam ci udowadniac ?:o

troche nie rozumiem pytania... Jesli masz wylaczona ta opcje to sie nie pojawisz na bank, ale jesli sobie jak to piszesz \"odznaczysz\" ta opcje- czyli wlaczysz z powrotem no to sie pojawisz.

jej chyba o to chodzilo czy jak spowrotem zaznaczy tą opcje, czy beda widoczne jej wczesniejsze wizyty przed zaznaczeniem.... nie wiem, bo dziecko nie sprecyzowalo o co jej chodzi :o

chodzi o oglądanie profilu jednej osoby, miałam zaznaczone ze się nie pojawiam, oglądam profil, potem odznaczam i dla osób które odwiedze teraz jestem widoczna, a dla tych przed odznaczeniem też? o to mi chodziło.

achaaaa, no to na sto procent ta osoba ktora ogladalas nie bedzie o tym wiedziec;) prawo nie dziala wstecz;p sama kiedys to sprawdzalam, wiec na sto procent;)

magnolia, nie chcialam ci ublizyc :o w sumie to tak mi sie napisalo 😭

toteż mowie, ze tak mi sie napisalo. przez ta pogode jakas wredna dzis jestem :D sory ;)