Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlen83

Mojemu mezowi podoba sie inny typ kobiet...

Polecane posty

Gość Marlen83

Wczoraj zobaczylam, ze moj maz ogladal w internecie strony z kobietami, ktore maja male piersi. Takie haslo nawet wpisal w wyszukiwarke... Zrobilo mi sie przykro, bo ja mam niestety spory biust - porzadne 75C. Na dodatek nie jestem chuda. A te dziewczyny, ktore ogladal na stronie internetowej nie dosc, ze mialy male piersi, to jeszcze chude byly... Jakos dziwnie sie teraz czuje - tak, jakbym po dwoch latach malzenstwa nagle odkryla, ze mojemu mezowi podoba sie zupelnie inny typ kobiet niz ten, do ktorego ja naleze... Nie jestem gruba, ani nawet przy kosci, ale raczej solidnie zbudowana i nawet po drastycznych dietach nie bylam nigdy chuda. No i piersi zawsze mialam dosc duze. I to zawsze byl moj kompleks, bo marzyly mi sie male - A lub male B. A teraz jakby ten kompleks sie jeszcze wyolbrzymil, jak sie okazalo, ze moj maz woli male piersi... Powiedzialam mu dzisiaj o tym, co odkrylam, tzn ze woli babki z malym biustem. Glupio mu sie chyba zrobilo. Powiedzial, ze moje przeciez duze nie sa, a ja na to, ze wielkie nie, ale male to juz nie z pewnoscia. Strasznie dziwnie sie teraz czuje... Czy ktoras z Was ma podobny problem? Jak reagujecie, jak Wasi mezowie wchodza na strony internetowe z golymi babkami? Wchodza w ogole czy to tylko moj taki przypadek? :(

Gość xcxcxcxxxc
nie przejmuj się mężom na ogół podoba sie inny typ kobiet niż żona

Gość ja tez ...
oj tam, nie smutkuj, dziewczyno, ze zaraz mu sie BARDZIEJ te kobiety podobaja od ciebie. to bzdury! faceci lubia ogladac gole babki z ciekawosci, albo np. dzis ma najstroj popatrzec se na male biusty, to oglada male biusty. jak ja np. sobie patrze na szjecie faceta z ogromnym przyrodzeniem, to znaczy, ze wolalabym go od mojego meza z przyrodzeniem sredniego rozmiaru? nie, nie i jeszcze raz nie. a popatrzec sobie, nawet z zachwytem, mozna. faceci czasem miewaja nastroje na ogladanie babek, co wygladaja na niewinne (chude, male biusty) dziewczynki, bo akurat maja nastroj taki, w dany dzien. innym razem moze sobie bedzie chcial popatrzyc na balony jak arbuzy. to jest tylko CIEKAWOSC. nie zas konkurancja dla twojej osoby. :)

Gość taka jedna 11111
bo zony sa do kochania a kochanki ro pieprzenia

Gość widzialy galy co braly

Gość ja tez ...
a co maja kochanki do tego tematu? nie, lepiej nawet nie odpowiadaj, bo mam juz dosc czytania tych prymitywnych i ograniczonych wypowiedzi kafeterian z koziej wolki :P

a ja mam male jak rodzynki i co mam powiedziec..maz oficjalnie lubi male biusty ale nie wierze mu :P