Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

90tka

gadu gadu w telefonie w sieci plus! 2 pytania! prosze o odpowiedz!

Polecane posty

witam, chcialabym zainstalowac sobie w telefonie gadu gadu. w zwiazku z tym mam kilka pytan skierowanych do tych osob ,ktore posiadaja te funkcje,niestety do miasta mam kawalek, a na stronie www.plus.pl nie ma wystarczajaco satysfakconujacych mnie objasnien. a wiec: 1) czy uzywajac komunikatora gada gadu w telefonie moge porozumiewac sie TYLKO z osobami ktore takze maja zaintalowane gg na swoich telefonach czy rowniez z tymi ktore korzystaja z tej uslugi tylko za pomoca komputera? 2)\"\"Pamiętaj! Przesyłanie danych w ramach usługi GG Plus w zasięgu sieci Plus jest darmowe.\"\" co znaczy to zdanie? czy oznacza to, ze piszac z osobami posiadajacymi gg na telefonie w sieci PLUS robie to darmowo? a co za tym idzie piszac z osobami ktore korzystaja z komputera(o ile to mozliwe) place dodatkowo? oto link do strony z informacjami ktore mnie nie satysfakconuja: http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/nasze_uslugi/nowosci/gadu_gadu/ prosze o odpowiedz...

chyba nikt nie korzysta z tej funkci... a myslalam ze swiat idzie do przodu:(

Gość PlusGSM
GG na telefon jest calkowicie darmowe oraz jak najbardziej mozna rozmawiac z osobami ktore korzystaja z GG na komputerze.

Co do pierwszego pytania to tak na komputery także możesz pisać . Jeśli chodzi o drugie to nie wiem za bardzo :( ja mam na abonament tel .wiem ze gg przez okres próbny jest darmowe a potem trzeba płacić dodatkowo kilka złoty do rachunku ,wiem ,ze tak jest w tym przypadku jak mój bo dostawałam faktury i było wyodrębnione co za co . Nie wiem niestety jak to się ima do tel ,na kartę .