Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak sie nad tym zastanawiam

Czy ludzie naprawde sa tak zajeci, ze nie maja czasu by napisac smsa

Polecane posty

Gość Tak sie nad tym zastanawiam

Wszyscy mnie dzis olewaja, nie odpisal ani facet, ani przyjaciolka, ani nawet kumpela, nie jestem natretna i nie wysylam wiadomosci co chwile od razu podkresle, ale jak dostane to staram sie odpisac...a tu nic, takie to przyjaznie teraz czlowiek zawiera

Gość mgddfgfg
Ja kiedyś w 90 proc. odpisywałam od razu, teraz jak już sms przestały mnie bawić ;), to głównie na wazne odpisuje od razu, a reszta czeka czasem i kilka dni, bardzo rzadko nie odpisuje, głównie kiedy ktoś o nic nie pytała, tylko tak sobie pisze.

Gość Twoja malutka wiesz
macie ludzie problemy z tymi sms'ami :o wrzuccie na luz! :classic_cool: ja sie tak przejmowałam, że ktoś mi nie odpisuje, gdy miałam 16 lat.. a teraz? w doopce swojej małej to mam. :) nie łaże już wszędzie z telefonem i nie zerkam na niego non stop. jak czytam książke, albo oglądam film, lub zajmuję się jakimiś swoimi obowiązkami, bądź przyjemnościami to nie bardzo chce, żeby ktoś mi przeszkadzał w tym momencie. mam głośno włączone dźwięki w telefonie, więc nawet podczas relaksującej kąpieli SPA słyszę, że ktoś dzwoni, albo mam wiadomosć, ale to nie jest w tym momencie priorytet. ;)

Gość tak sie nad tym zastanawiam
problem lezy w tym ze ja pytalam, tak to bym sie nie przejmowala wogole