Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa moc przyjazni

Prawdziwy przyjaciel powinien....?

Polecane posty

być zawsze przy nas na dobre i na złe:)

Gość A w moim przyadku
tak nie jest jak sobie przyjaciołka znalazła chłopaka to stałą sie kurwą ;) I jest żąl że pod wpływem takiego debila (strasznie go nie lubię ) stałą się beznadziejna , mam nadzieje ze jak najszybciej z nim skonczy :O

a w moim przypadku więc tak naprawde to nie był prawdziwa przyjaciołka tylko oszustka która nie była warta Twej przyjaźni szacunku i lojalności

Gość
Rozmawiamy o prawdziwej przyjazni a nie o twojej kolezance kim sie stala jak poznala swojego chlopaka!prawdziwa przyjazn ,czy ona wogole jeszcze istnieje? w dobie wzajemnej zazdrosci ,zawisci,i gonitwy za pieniadzem ponad wszystko!Ja osobiscie staram sie byc przyjacielem wszystkich ludzi,nie zazdroszcze nie jestem zawistna,ciesze sie gdy sie inni ciesza ze swoich sukcesow,staram sie byc grzeczna i zyczliwa,chetnie tez pomagam innym jezeli mam taka mozliwosc,i mysle ze prawdziwy przyjaciel to osoba ktora jest zawsze z toba a szczegolnie w trodnych momentach zycia,Przyjazn powinna byc bezwarunkowa.Na przyjaciela mozna zawsze liczyc.A zreszta moze bredze bzdury!