Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu ludzie sa tacy.....

SZWAGIERKA NAPLULA MI DO JEDZENIA...

Polecane posty

Moj maz pojechal dzisiaj do swojej mamy cos zalatwic. Miedzyczasie kazal swojej siostrze (ktora nie za bardzo mnie lubi) naobierac mi truskawek. Przed chwila mi je przywiozl. Zabralam sie do konsumpcji (bez oplukaia ich :( ) , patrze a tam slina, dobrze ze tego nie zjadlam . jEST MI BARDZO PRZYKRO bo jestem teraz w 9m-cu ciazy i blisko porodu. Powiedzcie mi czemu ludzie sa tacy wredni ??? Zeby cos takiego robic kobiecie w ciazy???? Plakac mi sie chce....

Dzieki za porady, nawet nie ma ochoty sie mscic tylko jest mi cholernie przykro ze za niedlugo "moj wielki dzien" a tu takie cos

Gość bez wzgledu na to czy to
zrobiła osobie w ciąży , czy nie , to jest to zachowanie prymitywne :O Jakaś przytrzymana jest

Słuchaj a może ślimak spacerował po truskawie :) tak samo wygląda jego wydzielina troszkę bąbelkowata i kleista :) Jeśli to jednak to co piszesz to masz dowód na to ,że prawdopodobnie nie pierwszy raz cię takim cudem poczęstowała :)

Gość krowa z niej
nasiakaj jej do zupy kawy czy napoju albo krzesło klejem posmaruj:D dupe se przyklei do krzesła i jaja będą:)

Gość fbjdsv
A wogole co to oznacza, ze kazal jej naobierac truskawek dla ciebie? Co ona slużącą Twoją jest?

Gość no wiecie autorka
z racji swojego stanu uważa sie za księżniczkę, ktorej trzeba usługiwać.:O

no wiecie autorka z racji swojego stanu uważa sie za księżniczkę, ktorej trzeba usługiwać. Żenada! Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem-mniej więcej 2 klasa podstawowki,książki czytać nieuku a nie na kafe siedzieć!!!!!!

Gość Żeby cos takiego robić
kobiecie w ciaży?! czyli innym "nie w ciąży" można robić? tak to zabrzmiało.:O

Gość fbjdsv
pangwa o czym Ty mówisz? Opanuj emocje.

Gość a jakbys nie była blisko
porodu to juz nie byłoby ci przykro? :D:D:D:D

Gość a jakbys nie była blisko
pangwa to pewnie kolejna przewrażliwiona cieżarna.:classic_cool:

no wiecie autorka z racji swojego stanu uważa sie za księżniczkę, ktorej trzeba usługiwać. Żenada! Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem-mniej więcej 2 klasa podstawowki,książki czytać nieuku a nie na kafe siedzieć!!!!!!

Gość nbjhbjhb
chyba jesteś trochę przewrażliwiona, "twój wielki dzień", pewnie tak sama się pieścisz swoim błogostanem, twój mąż pewnie też nad tobą skacze i jeszcze zmusza do tego siostrę, jak każe jej zbierać dla ciebie truskawki, więc się młoda wkurzyła. Trochę prostacki sposób wybrała, fakt, nie powinna w ten sposób, ale uwierz, że takie dziunie, z brzuchami, a potem z wózkami, którym się wydaje, ze z tej racji są pępkiem świata, są wkurzające.

Gość
Tez sie jestem oburzona faktem ze szwagierka mosiala naobierac ci truskawek,a co ty obloznie chora jestes? bo tylko to moze cie usprawiedliwic,pewnie nie naplula bym ci do niczego,bo uwarzam sue za osobe kulturalna,ale twoj maz mosial by ci sam tych truskawek nazbierac.

Gość sadentenaa
Po takich postach obiecuje sobie, ze nigdy w ciaze nie zajde, co by mi hormony tak na leb nie padly jak pannie wyzej. Kobieto to faktycznie mogl byc slad po slimaku. To raz. Po drugie ty sie przejmujesz, ze szwagierka mogla ci (ciezarnej matronie) napluc do truskawek, ale nie przeszkadza ci wpierd...lanie nieumytych owocow, ktore mogly byc przez koty, psy, myszy, czy cokolwiek innego obsrane, obsikane, oplute lub tez po prostu brudne. Chyba zarazki i brud bardziej sa szkodliwe dla ciezarnej niz slina szwagierki. To dwa. A po trzecie to wez sie ogarnij, bo nikt nie bedzie przed toba padal na kolana tylko przez to ze za chwile wydalisz z siebie wlasne dziecko. No bez przesady- nie pierwsza ty i nie ostatnia.

Gość dokładnie też mam wrażenie
że autorka to taka księżniczka...jakby tylko ona jedyna na świecie miala rodzic.

Gość laska sie tak zbulwersowala
że aż musiala założyc ten sam topik na ciążowym! ludzie to naprawde mają problemy! :O

Gość fbjdsv
No dokladnie. Siostra zachowala sie zle ale mnie tez irytuja laski, ktore postawia sobie za cel posiadac dziecko i osiagajac go, co nie jest zbyt trudne zachowuja sie jakby conajmniej dokonaly odkrycia na miare Curie Sklodowskiej. Zenada.

Gość laska sie tak zbulwersowala
widzicie, na ciazowym też to olewają wiec napisała, że pewnie te osoby nigdy w ciaży nie byly.:classic_cool: nie iwem co ma jedno do drugiego.

Gość Jarek_84mm
no wlasnei - brudne owoce jesc... :O:O ale sluchajcie, kobieta w 9 m-cu ciazy ma jednak problem z kucaniem a raczej ze wstawaniem pozniej i jest jej po prostu ciezko, bo ma ze soba mnostwo dodatkowych kilogramow, brzuch boli i tak dalej, wiec nie najezdzajcie tak na autorke... nie trzeba sie uwazac za swieta krowe, zeby w 9 miesiacu ciazy sie gorzej czuc.