Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjggg

nie umiem tanczyc w parach a w sobote impreza. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jjjjjjjjggg

mam 15 lat i ostatnio do tej pory rzadko chodziłam na imprezy, wesela itp. w sobote ma byc u nas na wsi jakiś fajny zespół i potańcówki pod gołym niebem chciałabym pójśc ale chyba juz zapomniałam jak się tańczy w parach... boje sie ze komus na nogi będę wchodzić itp... :( Jak poćwiczyć żeby na nowo się tego nauczyć?? nie mam siostry wiec ten pomysł odpada.

Gość stabiloboss
tancz raz na raz ,przestepuj z nogi na noge,albo tancz na odpychanego...ja nie wiem to sie czuje,nie rób nieskoordynowanych ruchów jak nie umiesz tanczyc to tancz w swoim rytmie i to facet prowadzi zazwyczaj w tancu albo poogladaj jkies wesela

Gość jjjjjjjjggg
no na takich zabawach tez sie tanczy czesto osobno ale czesto tez chłopcy prosza dziewczyny zeby w parach tanczyc. i jeszcze pytanie - gdy sie tanczy wolny taniec to gdzie dziewczyna powinna trzymac ręce - na ramionach chłopaka czy tak jakby na jego plecach??? bo jedni tancą tak a drudzy tak...

Gość jjjjjjjjggg
upppppppppp

Gość liliyaaa
ja też kiedyś bałam się przed weselem, że zrobię z siebie idiotkę, bo taniec w parze jest dla mnie zagadką :P Ale na parkiecie tak się wczułam, dałam "ponieść" muzyce, że potem parę osób się pytało czy chodziłam na jakieś lekcje tańca :D powaga!

Gość jjjjjjjjggg
no ale taniec na weselach sie troche różni id tego na wiejskich zabwach... :)

Gość liliyaaa
czy ja wiem? tam gdzie bylam też grała jakaś wiejska kapelka, głównie szybkie, biesiadne kawałki czy disco polo ;)