Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewleina678

Jestem zdenerwowana ze on psuje nam wszystko

Polecane posty

Gość Ewleina678

W sierpniu biore slub Moj narzeczony postanowil zaprosic na niego swoja niby kolezanke o ktora wczesniej kilka razy sie klocilismy .Taka "niedoszla"milosc . Nie zgadzam sie z tym tym bardziej ze ona zle sie o mnie wypowiada .Powiedzialam mu o tym na co on odpowiada ze to tylko kolezanka i nie ladnie bedzie jej nie zaprosic tyb bardziej ze jest wysoko w ciazy i napewno nie przyjdzie . Tym bardziej chodzi o fakt ze ona chce zaprosic kogos kogo ja nie mam ochoty widzec na oczy i bardziej mnie to denerwuje .

Gość ZGADZAM SIE Z TOBA
zgadzam sie z toba CALKOWICIE!!! Nie pozwol by na TYM WYJATKOWYM DNIU byl ktos kto moze ci go psuc!! Niewazne czy to "tylko kolezanka". Ja tez mialam taka sytuacje i on nie mial wyboru. To nie tylko jego dzien!!

Gość całkowicie czarny kot
zaproś swojego byłego... zobaczymy czy mu będzie miło

Gość ZGADZAM SIE Z TOBA
poza tym nie wazne ze jest w ciazy i nie przyjdzie ale bedzie sie i tak czula jakby juz tam byla mimo wszystko! Jesli nie zaprosi jej na wesele to byc moze ona bedzie miala zal do nigo...moze do ciebie ale to dobrze! Niech wie ze jest nie mile widziana na tym wyjatkowym dniu!!

Gość Ewleina678
Wydaje mi sie ze ona bedzie dumna z tego ze ja zaprosil czytalam jego gg i napisal ze jest juz zaproszona ha ha niedoczekanie rozmawialam pozniej z nim kogo chce zaprosic i oczywiscie powiedzial na co ja ze sie nie zgadzam i tej mam cos do powiedzenia Tu nie o to chodzi abym zaprosila bylego juz na taki krok sie nie odwaze

Gość frambi
po co zakładasz z nowu taki sam temat????? tylko kafe zaśmiecasz

Gość ZGADZAM SIE Z TOBA
u nas tez taka jedna "myslala" ze jest zaproszona....ale sie pomylila bo zaproszenie nigdy do niej nie dotarlo:-)

Gość ja ja ja
Oczywiście ze bym się nie zgodziła co z bzdura zapraszać "niedoszłą miłość" :-/

Gość to jest Twoj dzien
i mas zprawo walczyc o to zeby sie wietnie czuc. ty za kazdym razem jak na nia spojrzysz albo on bedzie z nia gadal to bedziesz wkurzona, a jak jej nie bedzie to w takim dniu to powwinno mu to zwisac, beda inni goscie a Ty jestes najwazniejsza. Postaw na swoim:)

Gość Ewleina678
Zamowilismy niedawno zaproszenia w tym tygodniu powinny dojsc ja napewno dla niej go nie wypisze Bedzie wojna cos czuje gdy znow sie ten temat zacznie