Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pauli*

rzęsy

Polecane posty

Mam pytanko.... kilka dni temu przycięłam sobie troszkę rzęsy... strasznie teraz tego żałuję i nie wiem czy one kiedykolwiek odrosną:/ ... Może wiecie coś na ten temat??? gdyby była jednak szansa ,że odrosną to jak długo będzie to trwało??? pomóżcie pliss... z góry dziękuję :)

Gość AmeliaElla
ja pamiętam że w 6 cczy 5 klasie SP tez wpadłam na ten 'genialny' pomysł :/ z jednej strony (tej podciętej) rzęsy są beznadziejnie krótkie i proste w przeciwieństwie do drugiel gdzie rzęsy są gęste, dłuższe i podkręceone. Lepiej też sią malują. Mam teraz 19 lat więc od tamtego czasu minęło trochę czasu... beznadziejna sytuacja :/ kup sobie dobrą odywkę i nakładają ja na jedną podciętą stronę aby wyrównać długości )nie wiem czy to się sprawdzi ale spróbuj)

dzięki za radę:)... tylko że ja je przykróciłam z obu stron :/ ale odrosły czy nie?

Gość AmeliaElla
odrosły, ale nie do takiej długości jak te drugie... a tak między nami to czemu je skróciłaś :) ??

bo mi się zniszczyły od tuszu i strasznie cienkie się zrobiły....pomyślałam że je przytnę, może się wzmocnia...ale zapomniałam żeby poczytać o tym na forum... no i teraz strasznie tego żałuję;/;/;/;

Gość isksdd
jak masz pieniądze to możesz iść i zrobić przeszczep, lekarz przeszczepia włosy (czy cebulki--coś takiego w każdym razie) i potem ci to rośnie, musisz wtedy jakoś te rzęsy też przycinać bo rosną(więc chyba cebulki włosowe są przeszczepiane), nie wiem ile kosztuje, ale wiem że można coś takiego bo przyjaciółka sobie coś takiego zrobiła bo rzęsy za krótkie miała

Nie chciałabym Cię straszyć, ale czytałam kiedyś w gazecie list - babka napisała do działu urody, twierdząc, że obcięła sobie rzęsy i pytała czy kiedykolwiek odrosną. Kosmetyczka odpisała, że rzęsy niestety nie odrastają :(:(

Gość no moze przyciete nie
ale przeciez caly czas wypadaja, wiec nowe musza rosnac ;) moze wyrywac po 1-2 te krotkie co jakies czas (oczywiscie nie co tydzien czy dwa tylko rzadziej) i wtedy odrosna tak jak te, ktore wypadaja naturalnie?

nie, no raczej myślałam o tym żeby same odrosły:D nie chce sobie niczego wszczepiać;/

nie no, te, które wypadają "naturalnie" to odrastają :D bo inaczej już byłabym bez rzęs :D chodziło mi o to, że po przycięciu nie odrastają dłuższe

moja ciocia mi mówiła że kiedyś przypadkowo przypaliły jej się jak ogień jej buchnął , ale odrosły....także już sama nie wiem