Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teczowa Urszula

Czasami nie rozumiem paru spraw w milosci oralnej- mozecie mi wytlumaczyc?

Polecane posty

Gość Teczowa Urszula

Po pierwsze co to znaczy jak ja mu robie laske a on wyjmyje i bije mnie ja 0_0 ??????To jakis zart????? Czy normalnie jadra powinny wejsc tez w usta jak robie mu laske- ze biore calego penisa wraz z jadrami? Ja sie z tym UDUSZE :-/Nie rozumiem tego do konca. Robie mu normalnie loda a on czasami mnie czyms takim zaskakuje...

Gość wiertara
poprostu twój chłop naoglądał się filmów typu "głębokie gardło" i bicie fiutem po twarzy i próbuje to wcielić w życie. W seksie oralnym - tobie też ma się podobać. Jeżeli sie coś nie podoba to tego nie rob i powedz mu o tym. Im lepiej bedziecie sie rozumiec tym dluzej ze soba bedziecie

Gość helena z gniezna
Wiesz,ja mojemu to biorę całego ptaka wraz z jajami do buzi! Naprawdę wszystko wchodzi,oczy tylko wychodzą mi całe na wierzch,ale póżniej wracają,naprawdę! spróbuj!

Wydaje mi się że chyba nie masz co ciągnąć. Jak się robi tę, tą ;) minkę totalnej porachy a nie potrafię jej zrobić :) zapomniałem

Tak, koniecznie musisz jego jądra wziąć głęboko do ust. Specjalistki od oralu jednocześnie liżą odbyt.