Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jefrey Logan

mam agresywnego sasiada, jak myslicie co zrobic?

Polecane posty

Gość Jefrey Logan

pobil juz moja matke, mnie od malego zastraszal (ma 50 lat teraz). Jest troche masywniejszy ode mnie, pracuje na jakiejs budowie, nie wiem co poczac, nikt nie zgodzi sie dla mnie spuscic mu wpier..., zreszta nawet nie znam ludzi gotowych zrobic cos takiego. Za kazdym razem kiedy przechodze kolo tych jego drzwi narasta we mnie strach i napiecie. No i co mam poswiecic swoje zycie i zaczac pakowac na silowni, zrec tony jedzenia, chodowac mase i nic poza tym nie robic zeby wreszcie mu dac rady i wpieprzyc czy juz sam nie wiem co mam zrobic

u mnie był dość podobnie powiem Ci i spiąłem się z nim..przydusiłem go do ogrodzenia betonowego i co on zrobił niewiniątko? podał mnie do grodzkiego o pobicie i zniesławnienie.. :classic_cool: heh.. :D a i tak po mojemu się skończyło.. ;)

To czemu nie wezwiecie policji jak coś zrobi? Twoja mama dała się tak bezkarnie pobić? Brak rozumu!

Gość Jefrey Logan
wiesz co ale ten koles jest naprawde silny, tez myslalem zeby sprobowac, najwyzej w temblaku z miesiac pobiegam. Wiessz co, policja ma to gdzies za 1 drugim trzecim razem przyjechali a pozniej juz mieli to w dupie