Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjkl

jak wygolic cipke?

Polecane posty

Gość sdfghjkl

prosze o powazne odpowiedzi czym i jak golicie cipke aby nie pojawialy sie te okropne i swedzace krostki? czy sa jakies srodki zmiekczajace wlosy lonowe lub opzniajace ich rosniecie?

Gość dooorciaaa
trudny problem zawsze to mam i nie wiem jak sobie z tym poraddzic ale cos musi byc

Gość opal palnikiem
działa- sprawdzone

Gość Laddy Millagross
hej ja kupiłam ostatnio veet na wrastające włoski i serio pomaga ! troszkę drogi ale mysle ze warrto

Gość Imbir____
golarki elekryczne są niezłe nie podrażniaja tak skóry wypróbuj równiez balsamów opóźniających odrastanie włosków

Gość zaciekawiony29
bardzo mnie ciekawi jak wy dziewczyny mozecie golic cipki, bo jakos nie umie sobie wyobrazic jak jakas dziewczyna maszynka od golenia jezdzi po cipce i goli. Penisa to mozna pianką obsmarowac, albo na mokro w wannie super gilette maszynka i po problemie, jedynie trzeba uwazac na jajka, ale jak dziewczyna moze golic cipke przeciez wargi sromowe mogą przeszkadzac, mozna je podraznic??? Czy je tez golicie dziewczyny? Zdradzcie facetowi, ignorantowi w tej dziedzinie

Gość dlkoi
jaak to nie są? hehe te wieksze są, albo kurcze może ja tylko mam????

Gość miranji
zaciekawiony ------jak golę to wsio, chociaż napocić się tzreba, żeby wszędzie dotrzec, ale kobiety mają zawsze pod górkę...........