Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Do nauki dziewczynek się nie zmusza bo to potem dzięki wykształcone wyrastają które męża zdradzają nie dbają o niego. A tak Zina bez wykształcenia jest pokorną i dba i męża bo wyjścia nie ma. Musi byś mu posluszna i się byvbala to zdradzić

Gość gość
Szmata z ciebie autorko pracująca feministka wyksztalciuszka która kształci córki i też feministki robi z nich. Wiedz się nie dziwcie ze seks nastolatki uprawiają- no ale przecież równouprawnienia są i corkim można robić co im się podoba. Kiedyś chłopiec tylko mógł a teraz dziewczynki mogą. I dobrze mamuskim tak feminustkim

Gość gość
A moja mama też jest katikiczja i znalazła u mnie Tampona u zaczęła być mnie szmatil namiczina w sikach w drzewie. Bo tampony to grzech śmiertelny u k******o. Ja też córce Tampiniw bym nie dała. I sama nie używam

Gość gość
Kobieta powinna czuć twardą męską rękę

Gość gość
Doba feminizmu wściekłe cipki

Gość gość
Kiedyś tata do mnie powiedział" zaraz poczujesz MESKĄ rękę" i poczułam i od bo było nieugitiwane nie wyorabe itp. Bubtiealam się ze brat ma to robić. Nigdy nie zapomnę tych skuw i nigdy żadnego mezczynzy nie zaniedbany je i męża. Bo wiem czym to grozi. Poczuciem męskiej twardej ręki. Kobiety nawracajcie się!!!!!!! I jestem za to wdzięczna tacie

Gość gość
Szanujcie mężczyzn dziewictwo i poddanie całkowite się im należy

Gość gość
buhahaha szacunek, tylko dlatego, że ma fiuta? Wolne żarty

Gość gość
Kiedyś nawet mezowski pas był i od razu żona męża szsnowala i była posluszna.

Gość gość
Ha ha bo poczujesz męską rękę twardą Dziwki i pas mezowski. Wiele żon nawet teraz jest bitych pasem przez męża tylko się wstydzi przyznać. Zresztą słusznie macie bezstresowe wychowanie kobiet żon. Co się porobiło z tymi kobietami i żonami w tych czasach

Gość gość
Szanujcie męża to wasze córki będą lepsze. Żona posluszenstwem mężowi i oddaniem daje dobry przykład swoim corkom.

Gość gość
Kiedyś zona się klaniala mężowi i po stopach calowala. A teraz pluje w twaz mężowi

Gość gość
A teraz równouprawnienia i co wasze córki się k****a uczą się męskich przedmiotów i Zawidów w szkole. Zobaczymy co zrobicie jak wasi synowie będą żony mieli to zobaczycie jak nazekac na nie będziecie ze robi karierę ze prania synowi nie zrobi. I wtedy się nawrycicue.

Gość gość
Ja swemu synowi tłumacze jak ma z Zina postępować.

Gość gość
Poczytajcie sobie książki TRAFIONA PRZEZ PIORUNA glori polo i OSTRZEZENIE Z ZASWIATOW boawenture Mayer. A zobaczycie ze mam rację

Gość gość
Autorka sama krzywdzi córki swoje swoim feminuzmem i zmuszaniem do nauki ktira jest grzechem śmiertelnym dla dziewczynek

Gość gość
Autorka sama krzywdzi córki swoje swoim feminuzmem i zmuszaniem do nauki ktira jest grzechem śmiertelnym dla dziewczynek

Gość gość
Kiedyś jedna córka i syn powiedzieli ze nie zajmą się matkavna starość bo ona się nie zajelavbimi tylko do żłobka oddała i przedszkola a potem do szkoły z internatem. I ja oddali do zakonnic na starość aby za opiekę nie płacić. I dobrze tak feministce zamiast siedzieć w domu i zajacv się mężem i dziećmi ona wolała pracować. Bo dobre liceum skończyła i studia suka

Gość gość
Matki i córki weźcie się do garów i służby mezom braciom ojcom

Gość gość
Mordy w kubeł i do garów. Bo poczujecie męską rękę

Gość gość
p/i/e/r/d/o/l się. Lecę na fitness a potem na spotkanie z koleżankami papa

Gość gość
Les na fines a twoja corka ucieknie na k******o z koleżankami i cnotę stać i Kira się należy mężowi. Przeczytaj książkę TRAFIONA PRZEZ PIORUNA głodu polo i zimaczysz ci robi natka chidzaca na fitness

Gość gość
Módlcie się na różańcu i nawracajcie się z feminizmu i rownouorawnien

Gość gość
a ja wróciłam z pracy, idę dziś do kosmetyczki na manicure, mąż, który mnie zawiezie, zrobi w tym czasie zakupy :-D

Gość gość
Wiecie co ja tak czytam i stwierdzam, że ta kobieta co pisze takie rzeczy, ma rację. Sam bym chciał mieć taką żonę. Ale teraz nie ma takich porządnych. I dlatego jestem samotny.

Gość gość
Jak mizesz tak mężem manipulować suko.

Gość gość
Twoja córka też taka będzie nie bedzievmiala szacunku do męża. A syn będzie bił zone swoją bo nie będzie chciał takiej żony jak jego matka.

Gość gość
suką to ty jesteś. W dodatku tępym, brzydkim i zaniedbanym garkotłukiem. Mój mąż woli zapłacić sprzątaczce by posprzątała żebym ja mogła iść na siłownię, do salonu urody lub kupić sobie coś ładnego. Bo chce mieć przede wszystkim ładną żonę. Do sprzątania sobie kogoś znajdzie, a a obiad pójdziemy do restauracji. On woli damę a nie służącą

Gość gość
gdyby mój potencjalny syn (nie mam dzieci bo to szkodzi na figurę) podniósł rękę na jakąkolwiek kobietę to osobiście doniosłabym na niego na policję a mój mąż taki łomot spuścił, że nie wiedziałby, które pół dnia dłużse

Gość gość
Ale służba żonę wywyzsza przed Bogiem a taka damulka będzie ponizina przed Bogiem. Poczytaj książkę OSTRZEZENIE Z ZASWIATIW boawenture Mayer to z prawdziwego zdarzenia Książka. I trafiona przez PIORUNA głodu polo . I się przekonasz zmienisz zdanie