Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Po primo jestem ateistką. Po drugie primo nie czytam debilizmów, wolę Hawkinga i Dawkinsa. Po trzecie żyję jak mi wygodnie

Gość gość
Podniusl by rękę np bo by była dla niego niedobra i pokazywała dekolt przy innych facetach. Jak idzie Zina i inni się patrzą na jej dekolt a on prosi zasłon. Ona nie to musi ja poiznac. Lepiej łomot córce spuścić która jak k***a wygląda maluje się i na dyskoteki chodzi. Dyskoteki dla chłopców są.

Gość gość
Mi tata powiedział " zaraz męską rękę poczujesz" i poczułam do dziś jestem mu wdzięczna za to. I wiem jaka kobieta powinna być

Gość gość
Taaa na parówczane imprezy. Moje córki będą chodzić na dyskoteki, jak będą chciały a moi synowie będą uczeni szacunku do kobiet i tego, że odkurzacz czy ściereczka nie gryzie

Gość gość
i będę je uczyć dbania o siebie, jak się malować, ubierać i dbać o figurę oraz cerę

Gość gość
Jaki wy przykład firmom synom dajecie nosząc spodnie . Spodnie są dla faceta a dla dziewczyn i kobiet spódnica. Macie grzech śmiertelny. Poczytaj i tym w necie to grzech. Poczytajcie ci robił Ojciec Pio takim kobietom ci mówił jak nawracal. Będziecie w szoku

Gość gość
W d/u/p/i/e mam ojca pio

Gość gość
To niech córka nosi worki 50 albo 80 kilo jak syn ma idkurzac . Niech drzewo Rabie albo na budowie pracuje. I co powiesz Dziwki

Gość gość
Niech wezimie zajada rękawy córka i gnoj z chlewa widłami wyrzuca jak facet. A syn niech idkurza w domu.

Gość gość
Będzie nosić co będzie chciała. Mężczyzna nie jest bogiem, a kobieta nie jest śmieciem. Prawo stoi po stronie kobiet. Jak córka będzie chciała na budowie pracować- oki

Gość gość
Kiedyś byś tak nie powiedziała. Kiedyś kobiety matki córki dyscyplinę taką mieli ze do końca życia pamiętają gdzie jest ich miejsce.

Gość gość
Nie mam chlewa. A czytając twoje posty twój synuś na pewno w chlewie nie sprząta bo za delikatne rączki ma

Gość gość
Ale dziś mówię

Gość gość
gość dziś może twój mąż też woli iść do burdelu postukać seksowniejszą i milszą, bo wredną damę ma w domu :)

Gość gość
Mnie będzie chciała bo jej minicru się zniszczy. Witów i wiader ciężkich nosić nie będzie z cenenten. I pustaków ciężkich nosić nie będzie na 100 % . A może jeszcze niech sama dół łopata 50 metrowy wykopie sama. I co powiesz głupia ifiotko

Gość gość
No i dobrze. Moje córki będą znały swoją wartość. Pójdą na studia i nie będą potrzebowały łaski pana i władcy

Gość gość
Ja dla męża jestem miłą delikatną posluszna i pokorną. I karzdy mu zazdrości ze ma taką żonę jak ja. I syn jest dumny ze mnie. Tylko córki się trochę buntuje ale zaraz je uspakajam jak im łomot spuszcze aby wiedziały gdzie jest ich miejsce.

Gość gość
Bo niby twój synuś wywija widłami i kopie doły ahahaha pewnie ty za niego to robisz

Gość gość
A mojemu zazdroszczą pięknej i wykształconej

Gość gość
Na studiach to same K***y i feministki są ci mają nadzieję że bogatego męża będą miały. Bo same zarobić nie umieją. Moja córka najstarsza jest w szkole zvunyernatem katolickiej prowadzonej przez księży i zakonnice. Tam codziennie do kościoła chodzi

Gość gość
Na studia idzie się po to, żeby zdobyć wykształcenie potrzebne do znalezienia dobrej pracy, więc kobiety po studiach potrafią zarobić na siebie

Gość gość
Przeczytajcie te książki ci wam polecilam. Albo posłuchajcie w necie jak przy egzircyzmach szatani krzyczą. Tak w piekle na was będą krzyczeć i poniewierac wami. I poczytajcie sobie o Żywym Plomieniu i jego przepowiedniach od Boga o końcu świata. Chociaż poczytajcie nie skreskajcie mnie od razu

Gość gość
buhahahahaha to ty poczytaj coś ambitniejszego o ile ci mężuś pozwoli. To ciebie i twojego mężusia będą smażyć w piekle za to jak traktujesz swoją córkę. Jezus powiedzial- co uczyniliście najmniejszemu z braci moich mnieście uczynili

Gość gość
Kobieta ktira się maluje dba i urodę to będzie brzydka w piekle jej ciało w łajnie będzie a kobieta pokorną która się nie maluje nie dba i siebie to będzie piękna w niebie jej piękno wszyscy będą podziwiać i piękne szaty nosić będzie. Nawruscue się i te książki poczttajcie co wam poleclam

Gość gość
będę używać życia bo mam je jedno a w Bożki nie wierzę

Gość gość
A Jezus powiedział że kobieta ma być posluszna mężowi we wszystkim i być mu poddana. Ibejzyjcie sobie film Pasja i się nadejście i zobaczcie na te pokorne bukiety i Maryję najspanialsza kobieta na świecie i w niebie

Gość gość
A ty przeczytaj BOGA UROJONEGO Dawkinsa, i obacz, że marnujesz swoje życie bez sensu. Też chociaż przeczytaj i nie skreślaj nikogo

Gość gość
Bóg istnieje. Moja mama z czysca przychodziła do mnie i prosiła o modlitwę bo bardzo cierpi za grzech. Bo nie idcierpiala ich na ziemi. To prawda

Gość gość
A UFO nie przychodzi do ciebie aby? :-D

Gość gość
A Jan Paweł 2 ti ci już zapomnieliscie o nim i jak wybaczyl dla człowieka i Idy chciał to zamordować. Zapomnieliscie o nim,