Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś biczowano dziewczynki i kobiety i były dobre pokorne.

Gość gość
Córka to kobieta i ja obowiązuje pokorą i unizenie przed ludzimi i potem mężem bo on jest facetem silnym i trzeba aby to po rękach i stopach calowaly za to że ma dach nad głową zona i córka

Gość gość
Biczujcie swoje córki aby były dobrymi żonami i matkami synów swoich

Gość gość
Czy wy słońcu zrozumiecie ze równouprawnienia niszczą dziewczyny i chłopców

Gość gość
Jakimi żonami matkami będą wasze córki mTkami feministkami po studiach kariera a dziecko do przedszkola i synowie matki nie zaznaja

Gość gość
Dziewczynki powinny się uczyć w szkołach żeńskich z zakonnicami tam się uczy je nosić spódnice a nie spodnievmrskie i jak być dobrą pokorną zona i dobra kochająca matka dla swych synów.

Gość gość
Chce ci sie pisać takie głupoty trollu?

Gość gość
To nie głupoty to prawda. Mam nadzieję że wasze córki już nigdy więcej antykoncepcji używać nie będą. Bo już żadna dzieci rodzić nie chce. Dziewczynom teraz wydaje się że wolni im więcej od chłopaków do czego to doszło tak nie powinno być. Dziewczynkę obowiązuje pokorą i posłuszeństwo. Tszena ich uczyć od małego pokory i szacunku i dzuewictwa dla męża.

Gość gość
Zobaczymy co zrobicie jak wasi synowie będą mieli żony które dziewictwa mu nie dichiwaly i mają dziecko z innym i mu nie zrobią obiadu takiego jak on chce. Zrozumiecie wtedy ze dziewczynki obowiązuje szacunek do chłopców mężczyzn i męża. I posłuszeństwo teściowej. Czyli pomoc mężowi do której dziewczyna Zina jest stwozina

Gość gość
Ja w przeciwieństwie do was jestem szacunku do męża i dobroci i oddania. Dla mnie mąż i syn jest najważniejszy na pierwszym miejscu. Tak mnie nauczyli w szkole żeńskiej. I ja widzę że to ma sens i kobieta się spełnią w tej roli

Gość gość
Wasze córki wyrosną na feministki i co makijaż moda dyskoteki seriale tv o komputer nowinki modowe spodnie obcisłe seksowne ubranie. A gdzie szacunek do męża przez skromny ubiur i jeszcze pieniądze męża ciagnieciecue zamiast mu pomagać w jego życiu interesach czy zaopiekować się tesciami chorymi czyli rodzicami męża w taki sposób pomagamy mężowi swemu za to że dzięki niemu mamy dom nad głową co jeść itp. I temu szacunek mu się należy bo żeby nie facet to by nie było domów itp bo oni umieją postawić zbudować. A kobieta nie. I musimy szanować mężczyzn

Gość gość
Każdej dziewczynie trzeba sprawić takie lanie aby się bała do końca życia i aby pamiętała i wiedziała jak ma się zachowywać i być dobrą zona pozadna odnosząca skecz szacunkiem do męża i mu posluszna. Bo jak dziewczyna dostanie to wie że mi ze też dostać od męża i dzięki temu będzie wiedziała co ja czeka i się nie będzie stawiac dla męża i będzie przed nim pokorną i będzie ci szanować

Gość gość
Wpajajmy moralniac dziewczynkom cirkom bo inaczej zatraca sie stocza sie w feminizimie i riwnouorawnieniach. Nie pozwolcie na to.

Gość gość
Jeśli kobieta jest ponizona od dziewczeskosci to potem będzie dobra pokorną Zina. I jak mąż będzie ja bił to się z nim nie rizwiedziedzie. Bo to grzech rozwód. A tak będzie myślała jak byłam bitą w dzieciństwie i nic się nie stało to jak mąż bije to przeczekać aż będzie lepiej. Zadbajcue o przyszłość mężczyzn na tym świecie rodzice wszystkich córek. Szkilcie je na dobre żony.

Gość gość
Moze bysmy tak wreszcie te Dziewczynki zagnaly do garów i opieki nad chorymi ludzimi

Gość gość
Nie widzicue ze nastal czasaem ze dziewczynki chca byc ważniejsze od chłopców. Czy to dobrze dla świata robi przyszłych mężów

Gość gość
Jak kobiety się nie bije to jej wątroba gnije

Gość gość
Chłopcy ma żonę dziewicy porządnej nie może znaleść bo dziewczyny się k*****. Jakie żony potem będą z nich sfeminizowane o dom nie dbają o męża o obiad i dzieci nie dbają chcą się realizować karierę po studiach robić. Dziewczyny teraz nie mogą być dobrymi żonami na Dziwki rosną. Dbajcie i dziewictwo córek bo żaden ich facet nie zechce na zone u matkę swoich dzieci. Bo potem studia kariera a mąż i dzieci zaniedbania. Stop z feministki nuzmem dziewczyn kobiet. Do czego to prowadzi. Pr,ygitiwujcie je do roli dobrej żony która Ryłko dziewictwo mężowi odda i będzie dobra matka.

Gość gość
Co za żony z waszych córek wyrosną i matki niedobre którym jest ważniejszy seks i kariera. I upodobania męskie i męskie spodnie. Nie nieście kobiecości w ciekach

Gość gość
Równouprawnienia odebrały pokorę corkom dziewczynkom i nie chcą być dxiewicami

Gość gość
Jeśli jakaś wasza córka d***** skszywdzi mego syna to zabije ja i ponize jak szmatę

Gość gość
Męski wojskowy pas nie jedna dziewczynkę nauczył pokory zwlaszczavdo mężczyzn i wojskowych. Znajoma dostała pasem wojskowym i tak spokorniala że ma męża wojskowego którego szanuje i służy temu wspaniałemu silnemu mezczyzine wie co to dyscyplina i posłuszeństwo mężowi. Zwłaszcza wojskowemu.

Gość gość
Matko jedyna na jakie żony wyrosną wasze sfeminizowane bezstresowo wychowane dziewczynki córki. Martwię się o przyszłość syna.

Gość gość
Jaki przykład wasze córki dają chłopcom Dziwki jwdne. Zniechęcają chłopców do życia niszczą chłopców suki. Ja sya zniszczyć nie dam będę walczyć o jego dobro

Gość gość
Wojskowy męski pas by niejedna babę doprowadził do porządku i szacunku do przyszłych mężów.

Gość gość
Bezstresowe wychowanie dziewczynek prowadzi do feminizmu i niszczenia rodzin bo wasze córki potem nie umieją wnieść ciepla i zadbnego domu pachnacego obiadem dla męża. A tak t co tylko o siebie dbają wgistki. I nie ma już pzadnych szanujacych się kobiet. Kobieta która się szanuje robi wszystko dla męża dziewictwo zaciwuje dba o niego. A niepzadna szmata nie da dziewictwa i odania mężowi

Gość gość
Musimy bic córki bo Ryłko dzięki temu n swiecie będzie porządek i moralność. Męża szczęśliwi mezczyzini i zadbni i obdarowani szacunkiem przez zone za swoją ciężka pracę.

Gość gość
Kiedyś dziewczynki były traktowane ostro i miały dyscyplinę przy garach i wyrastaly na przadne kobiety które zrobią wszystko upiorna ugituja. A te ci miały swobodę wyrosły na egoistki które tylko marzenia spełniają swoje i zostawiają mezow w potrzebie o dzieci nie dbają o rodziców teściów nie dbają obliznie chorych nie zmieniają pamiętała. Tesciowie nie mają Orawa do własnego domu bo symowa chce rządzić zamiast szanować teściów i im być posluszna i opiekować się na starość. Paniszy się tka zołza w cudzym domu wredna. Zero szacunku