Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Suki dajecie d**y kiedyś byście za to biczowane były. A wasi faceci i tak na zone dziewice wezmą. A wy zostaniecie się istatnimi sxzmatami. To nie facet czy syn jest winny. Tylko dziewczyna nastolatka kobieta bo skusiła chłopaka do seksu. I w p*****l powinna dostawać

Gość gość
Kobiety w tych czasach kochać nie umieją. Kiedyś im życie oddawaly poświęcały wyzekaky się własnych potrzeb i tylko potrzeby partnera się im liczyły. A teraz egoistki wstrętne. Kiedyś takie ostro się biczowalo.

Gość gość
wiesz co? mnostwo moiich znajomych nie byla dziewicami do slubu a teraz kazda ma meza, dzieci, a jak nie to chociaz stalego partnera. :P mezczyzni ci w wiekszosci sa bardzo inteligentni, maja dobra prace i z wygladu sa przystojni. :) i te wszystkie niedziewice ktore powinne byc same, sa sz zesliwymi mezatkami z dziecmi, ich mezowie sie nimi opiekuja i przezywaja z nimi starosc, cale zycie. :)

Gość gość
One nie zasługują na szacunek takie K***y od męża. Bo nie potrafiły mu cnoty dochować. A to że mąż zarabia to dobrze. A one mają mu za to ugotować uprac usluzyc. I zajac się jego dobrem i aby myli mu wygodnie w domu. Bo im sievnakezy szacunek za to że wszystko im daje zarabia Stara się. Ale teraz to mąż przyjdzie z pracy to jeszcze nazwiska ze nie pomaga w domu ze nie odkuza nie umie sobie kanapki zrobić. Nie macie takiego prawa. Do garów się wescie i pokornie sluzcue mężowi. Do garów i z pokorą służyć mężowi. On zasługuje na to. Wy nawet sumienia nie macie ze mu daru dziewictwa nie oddały. Matki i córki do garów

Gość gość
Matka z ojcem wam feminizmu nie wybilavz głowy. To ja wam wybije i waszym corkom

Gość gość
Kiedyś takie matki i córki biczowano i chlostano. Skóra pekala tylko. A teraz co wy wyprawiacie zero szacunku do mężczyzn do męża.

Gość gość
Wasze córki naszych synów niszczą. Zasługują na chloste

Gość gość
i po co to mieć dzieci, żeby nie dosyć zapieprzać na nie to jeszcze denerwować się

Gość gość
https://youtu.be/MJDFLmc5IeY Dziewczyny i córki trzeba poniewiwrac aby nie kszywdzily nikogo. I mężczyzn. Kara chlosty powinna kobietom być legalna i akceptowana.

Gość gość
Macie swoje równouprawnienia. Córka to przekleństwo. A syn to dar mężczyzna i trzeba go chronić przed d******* takimi. Potem wy obwiniacie mężczyzn ze dranie. A to wy winne jesteście. S****wa

Gość gość
Matki córki do garów!!!! Nie dam skszywdzic mego syna. I dobrze radzę chroncie i szanujcie swoich synów. Bo to mężczyzna który zasługuje na szacunek.

Gość gość
a i tak wszystkie te kobiety pracujace ktore sie ucza, dbaja o siebie, ladnie ubieraja sa szanowane przez wszystkich :D a te wasze religijne co nic nie umieha poza umyciem patelni sa traktowane jak smieci :P.

Gość gość
Wy nie będziecie szanowane w piekle. Omamilyscie mezow swoich w głowach namieszalyscie im. Zobaczycie jak bedzieci syniwa mieli a Ina każe gotować waszym synów. To ZROZUMIECIE

Gość gość
kobieto czemu uwazasz ze twoj pies (czytaj syn) mnie interesuje? :D dla mnie to on jest nikim wiecej niz zwierzeciem bez rozumu :D moze srac pod siebie i to jesc mnie i tak to nie obchodzi :P moja corcia jest na studiach medycznych, chce zostac lekarzem, ma same 5 :) a syn niestety nie jest tak madry dlatego poszedl do zawodowki i uczy sie na mechanika :) corka tez ma chlopaka, cudowny facet :) kocha ja i bardzo ja szanuje, traktuje ja jak skarb :)

Gość gość
pieklo nie istnieje :)

Gość gość
I dobrze ze jest mechanikiem. Bo żeby twoja córka by chciała nim być to bym jej płynęła w gębę. Bo to męski zawód. A ona niech przy garach stoi. I jego żona też

Gość gość
Na studiach niedawno do szkoły pisałaś chodziła. Sciemniaro

Gość gość
Jak można używać antykonciocji. Kobieta seks powinna wykozystyeac do splodzenia dzieci a nie dla przyjemności.

Gość gość
haha jaki/a glupi/a :D ja jedynie co tu pisalam to to ze maz mnie bardzo dobrze traktuje dopiero teraz wspominam o swoich dzieciach :) to ze ty piszesz sam/a do siebie nie znaczy ze odpisuje ci tu tylko jedna osoba :) wszyscy tutaj smieja sie z tego ze sam/a do siebie piszesz, bo nikt poza toba nie zyje w sredniowieczu :D mam 44l maz 47l corka ma 21l a syn 18l :) wlasny warsztat samochodowy ma moja kuzynka, to u niej syn sie doucza :) jest ona swietnym mechanikiem ;)

Gość gość
To dobrze ze sie dokucza mechaniki psxynajmniej przy garach stać nie będzie tylko zona i nim poniewierac nir bedzie durna feministka

Gość gość
Macie równouprawnienia. I do czego one prowadzą do złych rzeczy.

Gość gość
http://m.sadistic.pl/sadystyczny-czarny-ojciec-vt278556,15.htm A tak każdy ojciec powinien córce wybić równouprawnienie ze łba i k******o i pokazać ze z mężczyzna się nie zadziera. I ja ci popieram. I każdy go popiera !!!! Niech pamięta i w pszyszlosci męża szanować będzie.

Gość gość
Żebym się dowiedziała ze mego syna jakaś k***a nie szanuje to zrobię jej to samo

Gość gośćfikiji
a ja za zle traktowanie corki tak dlugo bila po mordzie az by modlila sie o smierc, i zrywalabym jej skore na zywca, a maz skopal by ja tak ze by wymiotowala krwia

Gość gość
I co durne zacofanie baby zrozumialyscie swój błąd