Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana30

chcę kochać i być kochana

Polecane posty

Gość niekochana30

proszę o przepis

Pół kubka cukru-pudru. Ćwiartka soli w łyżeczce do herbaty. Koniuszek noża tureckiego haszyszu. Pół funta masła. Łyżeczka od herbaty cukru waniliowego. Pół funta mąki. 150 gramów orzechów ziemnych. Jeszcze troszkę cukru-pudru. I żadnych jajek. Umieścić w misce. Dodać masła. Dodać orzechów ziemnych i wyrobić ciasto. Stworzyć z ciasta kulki wielkości oczu. Wytarzać w cukrze-pudrze i wypowiedzieć magiczne słowa: \"Sim Salabim Bamba Saladu Saladim\". Umieścić w natłuszczonej patelni i piec w 200 stopniach przez 15 minut. I żadnych jajek! :D

Gość niekochana30
a coś prostrzego?

jako kobieta wiesz, jak się odstawić, by uwieść faceta , to są wasze "przepisy" i sposoby przecież :)

znajdź sobie faceta który ci się spodoba pogadaj z nim bądź sobą może uda Ci się z nim zapoczątkować znajomość i dalej już powinno się samo potoczyć :)

czekanie nic nie zmieni - nie pojawi się książę lub rycerz jak w filmie - dlatego jeśli ma coś zmienić to tylko działaniem :)

Gość hahahahah
Oj szkoda:P Bo ja bym poczekała na księcia z bajki... :):)

Gość HARVEYS....
olewac...!! kiedys bylo to realne..dzis...nie chce kochac nie musze byc...kochan*...sa wazniejsze rzeczy..czy nie?.. po co prosi Boga zeby pokochac kogos innego...a On..?...gluchy czy cos???????????albo mnie slucha bardziej:D?..kto to wie:D

Gość trtrtrtrthytrhjuety7
byc zadowolona z siebie i swojego zycia, to dziala jak magnes, nie tylko na facetow