Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

ciągnie mnie do zostania nauczycielem

Polecane posty

Gość scarlet1976
Cześć A jakiego przedmiotu chcesz uczyć?Powiem ci że to jest bardzo ciezki i trudny zawód.Nie zniechęcam ale z racji tego ze konczylam studia w kier nauczycielskim -nie pracuje w zawodzie-utrzymije kontakty z kolezanka pracujaca w szkole.Jest wychowawcą a to jest całą fura apierkowej roboty zwłaszcza jak się kończy rok czy semestr.Do tego trzeba faktycznie się urodzić -ja sie odlalazlam jednak w czyms innym.Ale jak mas zjakies pytania mozepy pogadac

niemieckiego :D zamierzam studiować germanistykę specjalność nauczycielska... Sama nie wiem dlaczego specjalność nauczycielska. Strasznie mnie do tego ciągnie.. Już od jakiegoś czasu, z resztą mam duża aprobate ze strony innych jeśli chodzi o mój wybór. I mówią że się nadaje :)

Gość scarlet1976
to mozesz spróbowa moze akurat się odnajdziesz,Jak Twoje oczekiwania nie zostaną spełnione to ze znajomoscią języka mozesz znalezc inna prace

a co jakaś niedobra jest ? Ja to tak teraz z góry zaplanowałam, jak zdam mature (tego dowiem sie za równe dwa tygodnie) i dostane się na studia, to wtedy już będzie się na to patrzeć inaczej :)

Gość moja żona uczy
niemca na wsi jest git codziennie przynosi z roboty kue jajca albo kaczke za dobre oceny i jakoś się żyje

Gość Anq25
Heh..ja czekam na wyniki rozmowy kwalifikacyjnej i moze od wrzesnia startuje...szczerze mowiac wizja 22 godz w tyg + robota papierkowa mnie nie przeraza...lepsze to niz 40 godz tyg na kasie itp.