Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranyranyrany...

kto też tak ma?

Polecane posty

Gość ranyranyrany...

Siedzę w domu sama. Sorry - żadne sama. Siedzę w domu z NORMALNYM UPIOREM. Cholera rozmawiam z tą osobą i widzę tylko upiora. Nie wiem czy ja jestem nienormalna czy co sie dzieje, nie wiem :( Byle jak najdalej z tego DNA - i tyle :( Jeszcze po takim dniu OBŁĘDNYM UPIÓR w domu. O jeden upiór za dużo -albo UPIORNA praca i dalej spokój albo... a może mi sie uda pozbyć obydwu upiorów? W końcu kto lubi upiory? Horrorów nie reżyseruję. Jak dla mnie .

Gość wellness
ojej nie jest dobrze.........

Gość wellness
dziecko a bralas cos czy masz takie wizje bez niczego??

Gość trzeba isc
do specjalisty...powaznie

Gość ranyranyrany...
Nie wiecie. Tylko postanowiłam, że już nie mogę z tym kłamstwem jednym wielkim, które mnie otacza. I wszyscy na mnie. Siedzi jakaś osoba - nie powiem co robi całe życie albo pół i zamiast powiedzieć na koniec "ale byłam głupia" czy coś takiego to na mnie jeszcze - że ja nie mam pieniędzy. Wiecie co - no po prostu ludzie są tak obrzydliwie zakłamani, tacy obrzydliwi. I to na łożu śmierci się nie zmieni. Nie wiem. Po co jej ta zewnętrzna oprawa skoro dyszy nienawiścią. Jak mam pieniądze - to mam, nie mam - jestem biedna. O co chodzi? Boże no takie zakłamanie - nie mogę po prostu. NAUCZYCIELKA MĄDROŚCi. Boże ratuj :(

Gość a my joł
zmień leki, bo te ci nie służą 🖐️

Gość wellness
ale ja za bardzo ciebie nie rozumiem....jakbys napisala to w najprostrzy sposob jaki umiesz to moze bym zrozumiala.

Gość ranyranyrany...
I to słuchajcie takie rozczarowanie tą osobą, ale o tyle o ile bo sama jest sponiewierana w życiu, że szkoda gadac, ale na mnie ze śmiechem, szyderstwem, że sie daję poniewierać. Boże - bo taki obłudny układ mam w życiu czego ona jest częscią. Ja NIENAWIDZĘ kłamstwa. Bo mnie wykańcza na dłuższą metę. A tej wsi już tak nie znosze, że chyba to wypalę niczym Neron Rzym. No ale taka znowu nie jestem. Ale wiecie co...jak można tak żyć. I to jak się taka osoba nie zmieni to przecież sama idzie do piekła latając co 5 minut do kościoła. Przecież to jest bez sensu. O co te pretensje. Do MNIE. Zamiast dobre słowo "Nie poddwaj się" to jeszcze z mordą na mnie, że ona ma pieniadze. ALE TWOJE KUŹWA? To nie. Płacz dosłownie, telefon na policję. Ja pierdzielę. jednak mi się śnił upiór i koniec :( I to kiedy? A teraz - 10 upiorów!!!

Gość wellness
juz wiem.....zyjesz z jakas osoba pod jednym dachem.....jest to normalny czlowiek ale to tylko pozory bo tak naprawde w wewnatrz ta osoba to upiór. a to cale twoje zycie z ta osoba wydaje ci sie dnem.....

Gość ranyranyrany...
no wiesz - weź leki. A jak na mnie skoczy z nożem? Już sama bym wolała tu siedzieć w tej upiornej chałupie. Boże od tr5agedii do tragedii. jeszcze powiesiła na poręczy swoje zapaski. Cholera jak się wpieprzę to wylecą oknem dosłownie. Nie wiem. Mam już tego burdelu dosyć. Chcę mieszkania. ŻĄDAM swojego mieszkania. :(

Gość wellness
nie umiem cie zrozumiec..... chyba powinnas udac sie do jakiegos specjalisty naprawde:-S

Gość o rany...................
zle jest z toba...

Gość 88090
on nie jest normalny, to psychopata 🖐️

Gość ranyranyrany...
O - dobrze ujęte. W środku upiór. Zawiść, nienawiśc jedna wielka. OBŁĘD. No i po co Ci te pozory? Liczy się to co masz w środku. Ja nie mogę patrzec na tę osobę. Nie mogę. Na szczęście to nie mój mąż. Nie planuję takiego bo to bym uderzyła patelnią w czachę i krew by sie polała. Ostro. przysięgam. Ileż razy można wysłuchiwać tych pretensji, wiecznego zrzędzenia, RZĄDZENIA się, osz kurde jak przywalę to krew się poleję. Zejdź mi z drogi i już. To nie - łazi, węszy, mędzi. Inna osoba pwoiedziała "nie martw sie - ta pani jest PRYMITYWNA". Ale słuchajcie jak na tę osobę patrzę dziś to uważam, nie, nie ma czegoś takiego PRYMITYWNA , to nie jest usprawiedliwienie dla ...czego. Nienawiści? Zawiści? Zabijania w środku? Dla czego. prymitywna. Ja też jestem prymitywna - bywam - i co ja z tego mam? A ona ma życie ułożone bo ejst PRYMITYWNA. No bez przesady. :(

Gość TO JEST DZIEWCZYNA KTÓRA
WYSZŁA NIEDAWNO ZE SZPITALA PSYCHIATRYCZNEGO . SERIO.

Gość ranyranyrany...
podcieram dupe gazeta bo nie stac mnie na papier toaletowy

Gość ranyranyrany...
To sie wszystko bierze ze złych uczynków - ta pani jest pscyhopatyczna bo cale życie kradnie. I taka jest prawda. Albo pół życia. I ciągle wchodzi mi w drogę. ja ją po prostu tak objadę kiedyś ,że się poryczy. jeszcze mnie upokarza . Zaraz jak siewydrę to sie poryczę - ty taka i owaka. A mam więcej siły. I to coś znaczy. Bez przesady, że jakieś nie wiem co będzie mi tu rządzić. Jedyne co robi od lat to kradnie standartowo i się mądrzy. Się pomądrzyj z takimi jak ty, a ode mnie spadaj. Bo cię podam do sądu za zniwagi i obelgi. i jeszcze łazi za mną i mi mędzi. Też kurde jeszcze mało w życiu w japę dostała. Skąd to się biorą takie gnioty umysłowe? :( A mam taką samą bratową. też jej nikt w sumie w życiu nie przywalił. tej też za ścianą. W sumie mąż jej rozwalił się jak zgnieciona żaba. Zamaist Bogu dziękować to go jeszcze nienawidzi. Oby więc jej zmartwychwstał jej luby i ją zgwałcił dosłownie jak ma takie pretensje do życia. A w ogóle Boże - pozwól że będę z Tobą szczera - czy ona jest nieśmiertelna czy co?

dziewczyno zdajesz sobie sprawe z tego co piszesz? wiesz chociaz sama o czym ty piszesz? naprawde jestes chora czy masz dola?

Gość ALALALALLLLL
Pamietasz mnie ze szpitala????

Gość ranyranyrany...
Mnie sie wydaje, że ona jest taka psychopatyczna bo narobiła w zyciu burdelu se i zamiast tego żałować to ona na wszystkich sieje swój jad. Boże - nie mogę co za upiór. A ktoż Ci jest winien? To tak jakbym ja teraz zaczęła nienawidzić wszystkich bo... to trzeba się zawziąć, przezwyciężyć zły czas - a mam też wiele ALE do mojej matki - jakieś 70% o ile nie więcej - z kim ona się zadaje? . I co? I też mam byc chodzącą nienawiścią? i to stara osoba - zamiast być mądrością życiową, podporą, to chodzi i boi się smierci. A ci ludzie obłudni tu wszędzie. Powiem wam wieś to jest takie przeklenstwo, ło Boże jeszcze taka jak ta gdzie jestem. No przeklenstwo przekleństw to mieszkać na wsi od 4 pokoleń i nigdy zdania nie zmienię. NIGDY. Nie dość, że w pracy piekło to jeszcze za ścianą upiór. I TO JEST MOJA RODZINA IDEALNA i MĄDROŚĆ MOJEJ MATKI NA EMERYTURZE. Taka kretynka , że płakać to mało. Zabić też :(

Gość zuzikaaaaaaa
Jest mi jej bardzo żal.

Gość ranyranyrany...
I powiem wam ta moja matka to też taka psycholka, że szkoda gadać. Tu miasto, a tu co - wieśniara taka, że Boże. A ta chałupa wciąga jak diabeł. Boże święty - jeszcze z takim upiorem siedź. A jak to robi źle na głowę. Coś strasznego. Mam nadzieję, że ten Bóg to bierze pod uwagę jaki ja miałam zdrowy mózg jak mieszkałam sama, a jak ja tu głupieję przez te gnioty wszystkie wiejskie i leśne. Mam nadzieję. Tyle powiem :( Napisze...

Gość zuzikaaaaaaa
Kiedyś z nią chwilę popisałam.Zaczęła mi opowiadać jak było w szpitalu psychiatrycznym. Biedna.

Gość wellness
ale powaznie w psychiatryku byla? a za co tam poszla?