Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mokre oczy

znowu to sao....czuje sie jak śmiec

Polecane posty

Gość bardzo mokre oczy
nie no odczytuje wiadomosc przy mnie albo jak dostane smsa i ja przeczytam to pyta sie od kogo. Tak serio sie zastanawiam dlaczego on ze mną jest..przeciez juz wielokrotnie dał mi do zrozumienia ze fizycznie jestem hmm "słaba" nie pamietam kiedy mi powiedział "ładnie wyglądasz" chyab rok temu. Zwykle na jakies zmiany np. kolor włosow, albo nowa bluzka jego reakcja jest typy "lipa" to smutne ale tak jest :( ja czuje sie poprostu gorsza, nie wiem czy mam isc do psychologa ja juz sobie nie daje rady, cała zime przeplakałam noc w noc, zuje sie odtrącona czuje sie obco

Gość ritkaaa
Dziewczyno, uwierz w siebie. On ci podcina skrzydła, wpędza w kompleksy niesamowite. Skoro mu sie nie podobasz, nie podoba mu sie nowa fryzura bluzka - okej , czasem sie może tak zdarzyć bo gust mamy rózny ale nie powinien od razu okazywac takiej niechęci. Mój były też krytykant i mu sie chyba tam ze 2 razy nie podobała jakas kiecka czy buty to mówił - że nie w jego typie ale mi sie mają podobać a i tak jestem piękna nawet w tych rzeczach. A nie on tak sie zachowuje jakbyś ostatnim maszkaronem była a na pewno jesteś fajną dziewczyna :) a moze za fajną? może chce cie wpędzić w samokrytycyzm bo jest zazdrosny że podobasz sie facetom? i jestes gorsza od niego? pamietaj faceci też to widza, mnie też taki jeden chciał w kanał wpędzić a tylko dlatego że czuł sie gorszy ode mnie, bo zawsze byłam pewna siebie i znałam swoją wartośc nie będac przy tym zadufaną w sobie księżniczka. Na moje oko on sie tobą bawi, traktuje cie jak wygodna , darmową prostytutke, nudzisz go na codzień. nie wyobrażam sobie mieszkać 15 minut od gościa i nei widzieć go tydzień, nawet w natłoku zajęć można znaleźć pół godziny na spacer czy przytulenie, buziaka i rozmowe. i nie bierz pod uwage tego że 3 lata jestescie razem, tylko przypomnij sobie czu zawsze tak było?? ty wpadniesz przez niego w depresje dziewczyno, ja sie przed tym uchroniłam po akcjach z byłym, bo ktoś mnie wyciągnał z tego i jest przy mnie cały czas. musisz czuć że jestes kochana, jedyna i akceptowana w 100%, że jestes number one a dopiero potem kumple itd. Kiedy spedziliscie ze sobą cały dzień, ogladajac filmy wygłupiajac sie z powyłaczanymi telefonami tylko WY? Jesli chodzi o moją subiektywną opinie na twoim miejscu poszukałabym nowego obiektu a tego typa wywaliła ze swojego życia w jeden dzień. czekam na odpowiedź ,papa