Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lagoonas

Problem z weselem kolezanki. Nie mam z kim pojsc.

Polecane posty

Gość lagoonas

W lipcu mam wesele u kolezanki.Bardzo chcialabym pojsc ale nie mam z kim. Znam tylko panne mloda i i jej mame. Wszyscy beda parami niestety. Gdybym jeszcze tam kogos znala i ktos byl sam to ok. Wesele male, na 60 osob.Kolezanka mieszka 60 km ode mnie ale to nie problem bo mam samochod. Bardzo jej zalezy abym ja byla i mi bardzo zalezy. Kiedys bylam sama na weseleu ,kilka lat temu u kolegi...wlasnie sama. Oj tragicznie bylo bo nie nzalam nikogo tylko kolege i panne mloda ,wszyscy parami, do tego sporo osob sie znalo i utworzylo grupki. Wolne tance...uciekalam na fajke. Nie chce ponownie tego przezyc. Nie mam naprawde kogo poprosic. Ok nie jestem az tak piekna i tak fajna wiec nie mam kogo zaprosic.

Gość weselicho
ja tez nie mam , wesele w sierpniu, ale jestem ladna i porzadna to moze kogos jeszcze znajde jak nie to ide z bratem :-)

Gość jejku ile ludzi tyle zdan
a ja raz nie poszlam na wesele kolezanki, bo tego dnia mialam wyjezdzac na boz w gory. I tam poznalam obecnego meza :-P

ja poszłam na wesele kuzynów. sama z rodzicami. było beznadziejnie aż się popłakałam i o mało nie zepsułam uroczystości :( ale potem się upiłam tak jak wszyscy na umór i zabawa się rozkręciła. tańczyłam, śpiewałam...było ekstra śmiałam się z mało śmiesznych dowcipów , a dzięki temu mnie polubili wszyscy , którzy opowiadali te smęty tyle ,że wylądowałam z nosem w kotlecie :/ nieważne, grunt to się upić i dobrze bawić powodzenia :)

Gość hulajnóżka
Ehhhh... mam ten sam problem, wesele za miesiąc. Wątpliwe znaleźć kogoś, nie znam ludzi w moim mieście, nowa jestem, znajomi daleko. I największa lipa - jestem świadkową :( Ogłoszenie chyba dam :(

miałem kiedys probelm podobny miałem isc z dziewczyna ktora ledwo znałem, rozmysliła sie na miesiac przed terminem pojechałem sam, były 4 wolne dziewczyny i ja , poznałem swietna dziewczyne, rzucała mna po parkiecie tak ze sam nie wiedziałem ze ja potrafie tak tanczyc, och jak całowała :) nie ma co sie martwic , zobaczysz co los i Anioł Stróż Ci przyniesie

Gość ngghffgm
Możesz poszukać partnera przez Internet. Ja tak zrobiłam ze studniówką i nie żałuję. W życiu potrzeba odrobiny szaleństwa :)

Gość hulajnóżka
Właśnie 'walczę' z ogłoszeniami. I, po rozejrzeniu się... nie jestem jedyną, która tak będzie szukać :O

Gość De Vastator
A gdzie to wesele i kiedy ? Może ja się załapę na imprezę :D ?

Gość lagoonas
Problem nadal istnieje niestety. Kolezanka oczywiscie bardzo chce abym byla. Nie chce jej zawiesc. Gdyby chociaz jedna osoba byla sama oprocz mnie a tu na bank wszyscy parami a do tego nikogo nie znam..

Gość weselicho
no to probuj z ogloszeniem, a moze akurat, kurde ale ja bym chyba tego nie zrobila.. dobrze ze mam brata przystojnego :-)))