Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilllllllllllllllla

Boże ! Uwierzyłam mu, a chyba kłamał! Mogłam zajsc w ciążę?

Polecane posty

a ja miałam zaraz iśc spać a tu uśmiałam się do łez a co mi tam zostane jeszcze na cafe

Gość freed
to ty stara tępa doopa jesteś :classic_cool:

wejdź rano na forum o ciąży i dzieciach. Tam ci poradzą. Teraz one śpią albo są zajęte dziećmi. Tam wszystko wiedzą.

Ostatni okres miałam 29 maj-1czerwca.

Gość dawno sie tak nie usmialam
normalnie to topik roku !!!!!!!!

Prezecież płodne są zaraz po okresie :-o By musiały się baaaardzo przedłużyć...ALe i tak się boję bo o wpadkę łatwo.

mówcie co chcecie ale sama wizja przyklejonej blony do pyrtusia:P rozbawia mnie na maksa

Gość kolmagda
tak to prawda, ale po wszystkim, moglas wziasc mu do buzi, blona z powrotem wrocilaby do ciebie i bys miala na nastepny raz, a tak to juz pozamiatane :P

Gość freed
ja jeszcze chciałbym dociec jak odkleił błone z pena czy może to była sprawa podciśnienia wywołanego erupcją gorącej lawy:classic_cool: czy jednak rozpuszczalnik🖐️

\"Pora na dobranoc,bo już księzyc świeci....\" Idź dziecinko spać i niech Ci się przyśnią błony przyklejone do penisa hahahah :D Dobrze że mu się do palców u rąk nie przykleiła,bo by jak żaba wyglądał hahaha :D

błona p[rzyklejona do pyrtusia, dobre. A jak się odklei? to z pyrtusia może coś wyciec i co wtedy? Klopsik?

Gość kolmagda
"...czy może to była sprawa podciśnienia wywołanego erupcją gorącej lawy" Freed -> :D:D dzięki za tyle radosci

Gość frufru
Kamilllllllllllllllla - Prezecież płodne są zaraz po okresie no jednak nie zaraz po :) fajne provo

Gość Kamillllllllllllla
No! wreszcie się dodzwoniłam do Artura, powiedział że nie mógł wcześnej rozmawiać bo mu ta błona na oczy i usta aż zaszła. No i mam się nie martwić, powiedział że tyle tego miałam że nie ma problemu. A i zostało mu tyle że mu babcia obiecała uszyć takie naturalne gumki z tej błony co by nam na zaś starczyło. Bo babcia jest za naturalną antykoncepcją i tak mu poradziła.

Gość Arnawi
boszzz, i w tym momencie wychodzi rażący brak edukacji seksualnej. a nie pomyślałaś dziewczyno o tym, że może cię jakimś syfem zarazić?!

Zarezerwowałam nick bo się dałny podszywają. Kurwaaaaa dzwoniłam do chlopaka żeby mi dołożyl do tych tabletek a on że po co, że na 100% jesteśmy bezpieczni i mi prawi te bzdury o tej błonie!!!!!!!!!!Ja sie pytam skąd on ma takie wiadomości! a on że od Marasa! A Maras to największy tępak na naszej dzeilnicy, chyba już 5 lat w gimnazjum siedzi !!!!:-o Nie no co ja za idiote wziełam!!!!!!!!!

Nie no nie straszcie mnie teraz że dni płodne nie są zaraz po okresie!!!!!!!Błagam, powiedzcie że sobie jaja robicie! Ja byłam pewna że zaraz po, ale ja to orlem z biologii nigdy nie byłam. Jezu, jestem IDIOTKĄĄĄ!!!!

Duzo jeszcze razy mam pisac ze to nie proiwokacja? CHCIAŁABYM ŻEBY TO BYŁO PROWO. Zawsze chciałam zalozyc jakąś dobrą prowokację, ale nie wiedziałam jaką. Teraz jak zakładam normalny temat luydzie go biorą za podpuchę. Ironia losu!!!!:-o