Dzolla91 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 Witam ;) Mam pewnien problem bo nie wiem jak obliczyć, który mam dzień cyklu biorąc tabletki anty. Wiec jestem na 6 tabletce cilestu drugiego opakowania a okres miałam 5.06 czyli 12 dni temu ( w 7 dniowej przerwie). Nie wiem w ktorym ocecnie jestem dniu cyklu, i kiedy bedzie owulacja. Dodam, że moj cykl jest zawsze 28 dniowy. Dzięuje, z góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antoine Napisano Czerwiec 16, 2009 nie bedzie owulacji, ponieważ pigulki ją zatrzymują. ale jak juz to 12 dzień cyklu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzolla91 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 ok, dziękuje bardzo za odp. Bo miałąma torbiel ale została wyleczona tabsami i tak stosuje antykoncepcje już od 5 miesięcy jednak teraz zaczął znów pobolewac mnie brzuch jak wtedy gdy miałam tą torbiel czy to możliwe ze znów się zrobiła nowa pomimo, że brałam tabsy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Tabletki hamują owulację. Cykl liczysz od pierwszego dnia przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzolla91 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 od 1 dnia przerwy ? a przerwe zrobiłam 3.06 czyli wychodzi na to ze dziś jest 15 dzien cyklu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 eh przeczytaj jeszcze raz ulotke, i tam pisze jak dziłaja tabletki antykoncepcyjne ich podstawowym zadaniem jest HAMOWANIE OWULACJI!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 czemu od pieerwszego dnia przerwy a nie od wystapienia krwawienia ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 tak już 15 dzień cyklu bo 17.06 juz jest. polecam www.hormonki.pl jak robisz 7 dniowe przerwy to Twoje cykle będa po 28 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzolla91 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 No własnie sama już nie wiem czy od 1 dnia przerwy czy od wystąpienia krwawienia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 edessa mnie się nie pytaj czemu - tak pisze w ulotce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzolla91 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 aha, dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 a u mnie nie pisało wiec sie pytam:) teraz stouje plastry i tez sie nie doszukałam tej informacji na ulotce :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 oj chyba wprowadziłam was w błąd z tą ulotką bo teraz przeczytałam znowu całą i nie ma tej informacji. ale byłam w takiej samej sytuacji i nie wiedziałam jak liczyć cykle od kiedy pierwszy dzień i gdzies wyczytałam, że od pierwszego dnia przerwy. jak znajdę to wkleję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach